keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Edustamista...

Tänään oli Sylvin PR-päivä eli lukuhuoneessa avoimet ovet. Tämä alkaa olla jo perinne syys- ja talvilomaviikoilla, kun lapset (iso)vanhempineen ovat liikkeellä. Tänään vietetään myös Maailman ääneen lukemisen päivää, joten siinäkin mielessä oli sopiva päivä lukukoiratoiminnan esittelyyn.

Poikkeuksellisesti Sylvi lähti töihin mukaan jo heti aamusta ja ehti osallistua sekä osaston aamukahvitteluun että yhteen palaveriin. Työhuoneessa odottelu oli ehkä vähän tylsää, vaikka rapsuttelijoitakin kävi, mutta lopulta oli aika solmia työhuivi kaulaan.

Ensimmäisenä Sylviä tulivat tapaamaan Kuopion kaupungin tiedottaja ja valokuvaaja: tapahtuma päivitettiin kaupungin FB-sivuille . Tiedottajan kanssa suunniteltiin myös lukukoiran osuutta Lupa innostua -kampanjassa. Sopii Sylville, joka on aina valmiina kaikkeen ja innostuu kaikennäköisestä, välillä luvattomastikin :) Muitakin markkinointihommia lukukoiralle mietiskeltiin, niistä lisää myöhemmin, kunhan vauhtiin päästään.

Sylvi oli tavattavissa kolme tuntia ja porukkaa riitti, yhteensä lähes sata henkeä. Rapsutuksia, poseeraamista, ja muutama innokas lukija pääsi lukemaankin, kun oli hiljaisempi hetki.
Huomenna palataan kirjastolle työn merkeissä, mutta nyt lukukoira lepää. Edustaminen on rankkaa!

7 kommenttia:

 1. Hienoa Sylvi! Tärkeällä asialla olet.

  VastaaPoista
 2. Nyt pittää het ehtijä niitä sivuja :) On sulla ollu melekonen päevä. Ihanku restentillä.
  Evustushommoo ja vaekka mitä. Mutta hienoo työtä tiet kyllä :)
  Eepä ihme sittä jos väsähtää. Kyllä oot sittä ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukutaito on niin tärkeä asia, että pitää uhrautua vähän edustamaankin :) Vaan mikäs edustaessa, kun ihania rapsuttelijoita riitti tunnista toiseen. Illalla kyllä nukutti hyvin.

   Poista
 3. Olipa sinulla eilen rankka päivä. Olet ihan mahtava tyyppi, kun jaksoit ottaa vastaan kaikki huomionosoitukset. Oliko paljon lukijoita tänään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun illan ja yön lepäsi, niin tänään oli taas vauhti päällä :)
   Tänään olikin vain kaksi lukijaa, kaksi oli perunut tulonsa. Toivottavasti syynä oli hiihtolomakiireet eikä flunssa tai mahatauti, molempia ikävästi liikkeellä...

   Poista