torstai 27. marraskuuta 2014

Lukukoiraa ketuttaa

Lukukoirakeikkojen ohella Sylvi vinkkaa kirjoja aloitteleville lukijoille verkkokirjastossa. Monet kirjoista ovat  mainioita ääneenluettuina ja sopivat ihan kaikenikäisille. Toiveita vinkkilistojen aiheista voi antaa  kommettina tämän jutun loppuun.

Uusimman kirjalistan aiheena on ketut. Tässä maistiaiseksi yksi vinkki, loput löytyvät täältä.
 Eetu Kettunen on hieman erilainen kettu: se pitää tanssimisesta. Kani Tuhmeliinin mielestä kunnon ketut eivät koikkelehdi musiikin tahdissa vaan pyydystävät kanoja. Mutta eivät kaneja, ei missään tapauksessa.
Eetu haluaa olla kunnon kettu ja niinpä se lähtee kanajahtiin. Eetun kanajahti ei suju ihan suunnitelmien mukaan, mutkia matkaan tulee monta. Ja kana, jota se jahtaa, onkin oopperalaulaja Madame Mimi! Tuleekohan Eetusta koskaan kunnon kettua?

(Fearnley, Jan: Eetu on kunnon kettu)

Kettutarinat olivatkin niin hauskoja, että niiden innoittamana Sylvi päätti lähteä kettujahtiin :)Kuvat Suuresta Metsästäjästä otti Suvi Pitkänen.

5 kommenttia:

 1. Hauska tumma viitta blondilla selässä. Supermäyris!

  VastaaPoista
 2. Voiskos joskus saada listan vähän paksummista kirjoista, joita vois lukea 8- ja 10-vuotiaille? Aika paljon jo luettu, jotain uutta kaivattaisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, laitetaanpa idea hautumaan. Tämän vuoden puolella tulossa vielä joulukirjalista, mutta tuo olisi hyvä aihe vuoden alkuun.

   Poista