tiistai 22. marraskuuta 2016

Joulukauden aloitusta...

Tässä laumassa ei olla jouluihmisiä  eikä -koiriakaan, mutta niin sitä vain työn puolesta päädyttiin Musiikkikeskuksen joulun aloittajaisiin. Tarjolla oli soittoa, laulua, runoutta ja vielä piipahdus itsensä rouva Minna Canthin joulusalonkiin. Sangen kultturelli iltapäivä lukukoiralle, taisi olla ensimmäinen kerta, kun se pääsi elävää musiikkia kuuntelemaan.


Punainen oli sattuneesta syytä tapahtuman teemaväri - ja niinpä punainen lukuhuivi oli normaaliakin tyylikkäämpi asuste. Kyllä kelpasi edustaa kirjastoa!


Lukukoiran joululomaan on enää muutama viikko, mutta kaikenlaista on vielä suunnitteilla. Katsotaan, mitä ehditään... meillä ei tunneta joulustressiä!

4 kommenttia:

 1. Vautsi vau! Elävää musiikkia! Meidän täytyy kyllä häpeäksemme tunnustaa, että kun paljastui, että meidän Emännällä on viulumenneisyys ja hän tänä syksynä päätti kaivaa taas viulun naftaliinista, niin Lucy pakeni huoneesta ja Roni putosi sohvalta. :D Mutta on me jo vähän totuttu soittimen ääneen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, kävipäs köpelösti teidän ekassa viulusessiossa :) Mutta harjoitus tekee mestarin, kohta tekin olette viuluvirtuooseja!

   Poista
 2. Voe tokkiisa,iha oekee konsertti! :)Sinnoot oekee evukses nuissa hienoessa tillaesuuksissahhii. Kyllä sitä minnäe joskus semmosta oekeeta mussiikkija kuulen ku nuor emäntä soettaa pianoo. Vuan äet ku kokkeeloo sitä tappaella ni ruppeen hakkummaan ja vinkummaan. Ku ee oo sävelkorvoo sillä immeesellä :) Ee jooluressijä vuan raahallista ja mukavata joolunootusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se hienoa päästä Musiikkikeskukseen ja ihan oikeaan konserttiin, lukukoiran pesti sivistää :) Mukavaa ja rauhallista joulunodotusta sinne Iivarin tupaankin, musiikilla tai ilman!

   Poista