keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Pääsiäiskoira Tuittu, kotisairaanhoitaja

Tämä viikko on lomaa niin lukukoiran kuin muistakin töistä, ja viikonloppuna matkattiin koko lauman kanssa etelään hoitamaan cavalier Tuittua, kukkia ja taloa. Tuittu ja Sylvi olivat innoissaan, kun tapasivat taas: sisällä Tuittu seurasi Sylviä joka paikkaan, ja metsässä parivaljakko juoksi yhdessä jänisten jälkien (ja vähän myös jänistenkin...) perässä.

Yhteiset metsälenkit loppuivat kuitenkin tällä erää lyhyeen, koskapa tiistaina Sylvillä oli edessä eläinlääkärireissu ja sterilointi.  Operaatio ajoitettiin tälle lomalle siksi, että täällä etelässä päästiin luottoeläinlääkärin vastaanotolle, ja nyt olisi myös aikaa toipua leikkauksesta kaikessa rauhassa.

Toimenpide oli sujunut hyvin, potilas marssi eläinlääkäriasemalta ulos omin jaloin eikä edes vaikuttanut erityisen tokkuraiselta tai kipeältä. Lääkitys vaikutti kuitenkin sen verran, että ltapäivä vietettiin sohvalla nukkuen. Onneksi paras kaveri Tuittu toimi sekä kuumavesipullona että sairaanhoitajana!


Tuittu otti kotisairaanhoitajan pestinsä hyvin vakavasti ja päivysti potilaan vieressä koko illan. Kun Sylvi lähti käymään pihalla, Tuittu lähti myös, totta kai. Ja sitten taas sohvalle vierekkäin makoilemaan.


Yö sujui rauhallisesti nukkuen, ja tänään Sylvi on ollut jo ihan oma itsensä. Nyt toipilasta vaivaa lähinnä tylsyys: miksei jo pääse lenkille...

Ja kun ei päässyt metsään juoksemaan, piti tyytyä olemaan valokuvamallina. Pääsiäistervehdysotoksessa kaverukset poseeraavat hyvin totisina, mutta siitä huolimatta:

Iloista pääsiäistä kaikille!

16 kommenttia:

 1. Paranemistoivotusmuiskuja sulle, Sylvi ja Tuitulle muuten-vaan-muiskuja! Kyllä ootte söpösii, sulosii ja somia. Ihan meikämäykkyjen sydämissä läikähtää, ku ihaillaan teijän kuvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksista, nyt ollaan taas ihan kunnossa ja työkykyisiä :)

   Poista
 2. Suloinen Sylvi, Ensihoitoryhmä Partanen & Partanen lähettää kaukoparantavia aaltoja ja muistuttaa, että leikkaushaavaa ei sovi nuolla. Tämä koskee myös lähihoitaja Tuittua, vaikka hän ammattitaitoisena sen varmaan tietääkin.

  Iloista ja herkullista (lammasta, lohta jne) pääsiäistä toivotan sinulle Tuitulle ja laumallesi! terveisin Aatu. Jiri ja äippä komppaavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi haava ei häirinnyt niin sitä ei tarvinnut nuolla! Pääsiäisherkut eivät olleet ihan tuota tasoa, mutta ihan herkullisia silti...

   Poista
 3. Hyvä, että on ollut tuollainen uskollinen ystävä seurana leikkauspotilaalla. Kaunis kuva kauniista koirista!
  Hyvää pääsiäistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskollinen ystävä kyllä taatusti lyhensi toipumisaikaa. Kyllä jokaisella potilaalla pitäisi olla oma cavalier vieressä hoitamassa!

   Poista
 4. Hyvin toivuttu. Meni leikkaus varmaankin tähystyksellä? Iloista pääsiäistä Sylville ja kaikille muille lauman jäsenille Ossilasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toipuminen sujui mallikkaasti,vaikkei tähystysoperaatio ollutkaan. Hyvin pieni haava silti, kiitos taitavan tohtorin.

   Poista
 5. Todella kaunis kuva kaveruksista. Lähihoitaja on arvokas asia, varsinkin noin tehtäväänsä sitoutuneen. Miljoonatriljoonaa muiskua kummallekin kaunottarelle ja kaikille iloista ja mukavaa pääsiäisen aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähihoitaja oli kyllä työlleen omistautunut! Uskollisempaa kaveria saa hakea...

   Poista
 6. Saikkua viettävälle Sylville (ja hänen uskolliselle palvelusväelleen) oikein leppoisaa pääsiäistä, pikaista paranemista <3 Tuosta operaatiosta se elämä vaan kohenee, ruokahalu paranee ja päikkärit pitenee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, täälläkin uskotaan, että elämänlaatu vain paranee. Tohtori kyllä yritti varoitella, että pitää vahtia, ettei lihavuus yllätä, mutta ei me ainakaan vielä ruoka-annoksia pienennetä :)

   Poista
 7. Oikein mukavaa pääsiäistä teille koko porukalle! Toivottavasti Sylvikin on kohta taas jo lenkkeilykunnossa. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksista. Lenkkeilty on jo ja toipilasaika on mennyttä elämää. Nyt täyttä vauhtia taas eteenpäin!

   Poista
 8. Onpa kuvissa kaunis parivaljakko! Ystävät on parasta. Pikaista toipumista kollegalle toivottaa Typy, Hippu ja emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivuttu on jo ihan työkuntoon :) Harmillista kyllä parivaljakko joutui taas erkanemaan toisistaan. Seuraavaa etelän lomaa odotellaan jo!

   Poista