torstai 12. tammikuuta 2017

Arki alkoi ja lukukoira iloitsee

Joululoma oli Sylvin mielestä pitkä ja tylsä: liian vähän toimintaa ja liian lyhyitä lenkkejä. Onneksi lopulta alkoi arki ja työt - ei tarvitse enää katsella, kun mäyräkoira vihjailee, että jotain pitäisi tehdä.

Lukukoiran työt alkoivat tänä vuonna videokuvauksen merkeissä, tällä kertaa tarkoituksena markkinoida e-kirjoja. Onneksi Sylvi oppi joululoman aikana käyttämään iPadia! (Ei se loma siis ihan sohvalla makoillessa mennyt, vaikka muuan mäyräkoira niin kuvittelikin...) Tiistai-iltapäivä kului  luottokuvaaja Raimon seurassa, ja lähiviikkoina nähdään, miten lapsen, koiran ja iPadin kauko-ohjaus sujui. Aika haastava kolmikko, mutta kaikki osapuolet selvisivät osuudestaan ja taisivat myös tykätä kuvaustouhuista.

Tänään oli vuoden ensimmäinen lukuvastaanotto - ja neljäs vuosi lukukoiratoimintaa pyörähti käyntiin. Saa nähdä, mitä kaikkea kevään aikana ehtii tapahtua, luvassa ainakin yksi koulukeikka ja lähikirjastovisiittejä. Lukeminen kannattaa aina ja kaikkialla, toteaa Sylvi.


10 kommenttia:

 1. Onnea ja menestystä Sylville tämän vuoden lukuiluun. Menestys tietenkin on taattu noin ihanalle tytölle!

  VastaaPoista
 2. Hyvä Sylvi! Oikein mukavia lukukoirailuja sinulle tälle alkaneelle uudelle vuodelle 2017 toivotamme täältä kollegasi ja sen pikkusiskon kanssa. Meillä Typyn kanssa käynnistyy 3. lukukoiravuosi nyt tammikuussa. Ensi viikolla on vuoden ensimmäinen työpäivä.

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
 3. Vau, että oekeen semmosen vehkeen käätön opit! :) Vuan oothan sinä viksu ja viisas tyttö, sellisäks että oot nii mahottoman söpö <3 Haaskoja lukukoerampäevijä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikenlaista näköjään joutuu opettelemaan: kirjastoautolla ajamista ja iPadin käyttöä. Ei ole lukukoiran homma tylsää!

   Poista
 4. Meidän äippä komppaa sua Sylvi. Lukeminen kannattaa ja aina se jotain lukeekin. Hienoa, että olet oppinut iPadia käyttämään, tulee kohta ihan uudenlaisia juttuja. t. Eka

  VastaaPoista
 5. Oho! iPadi ja e-kirjoja! Sinä olet tiukasti kehityksen kärjessä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina täytyy kokeilla jotain uutta! Kun tekee hommia nuoremman väen kanssa, pysyy vähän paremmin kärryillä, mitä tapahtuu :)

   Poista