tiistai 31. tammikuuta 2017

Mainoskuono

Ensi viikolla alkaa kirjastojen ja kustantajien valtakunnallinen lukukampanja Koko kansa lukee. Tänä vuonna kampanjakirjoissa on myös lasten- ja nuortenkirjoja - ja Sylvi sai kunnian esiintyä mainoskuonona.

 
Lukukoira Sylvi ja Koko kansa lukee – Hela folket läser 2017 from Kirjastokaista on Vimeo.

Testatkaahan siis, miten e-kirjan lukeminen sujuu. Hommaan tarvitaan netti ja kirjastokortti - ja kirjoja voi lainata täältä oman kirjaston kokoelmista: E-kirjasto.kirjastot.fi.

Kampanjakirjoja ovat Riikka Pulkkisen Paras mahdollinen maailma, Merete Mazzarellan Solkattens år, K. K. Alongin Kevätuhrit, Maria Turtschaninoffin Maresi: krönikor från Röda klostret, Paula Norosen Supermarsu palaa tulevaisuuteen sekä Malin Klingenbergin ja Joanna Vikström Eklövin Den falska Bernice.

Sylvi suosittelee tietenkin Supermarsua! Kirjassa seikkailee monenlaisia koiria ja lisäksi otetaan kantaa koiranjalostukseen: onnistuukohan Supermarsu pelastamaan tulevaisuuden koirat...

8 kommenttia:

 1. Taas oot hianolla asialla liikkeellä, Sylvi Lukukoira.

  VastaaPoista
 2. Olipas sulla taas hieno video Sylvi! Kyllä meillä ainakin luetaan. Äippäkin on koko ajan naama kiinni kirjassa. Mua pitäisi rapsuttaakin välillä. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eka :) Onkos teillä testattu e-kirjoja? Ei tarvitsisi reissussakaan raahata kirjasäkkiä mukana ja tarvittaessa saa lisää luettavaa - jos nettiyhteys toimii.

   Poista
 3. Voi liikkis mikä video!!

  VastaaPoista
 4. Kyllä sinä olet niin fiksu ja filmaattinen, että olet ihan superhieno lukukoirajoukon edustaja kaikelle kansalle.
  Meidän äipällä meinaa karata homma lapasesta, kun se suunnittelee Jiristäkin lukukoiraa. Jiri saisi toimia minun varamiehenäni ja tehdä satunnaisia keikkoja muih
  in Mikkelin kirjastoihin. Minulla on epäilykseni, Jiri on aika vilkas tapaus. Nähtäväksi jää.
  Ekan kanssa olen samaa mieltä tuosta äippien lukemisesta. Addiktio sekin on, kun aina on kirja hyppysissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä lukukoiria maailmaan mahtuu ja varakoira olisi ihan näppärä olla olemassa. Ja kokeilemallahan sen näkee, tykkääkö Jiri hommasta ja jaksaako keskittyä. Todennäköisesti lukukoirille tulee lisää kysyntää, kun Kennelliittokin alkaa asiaa markkinoida. Hyvä homma!

   Poista