keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Lunta riittää...

Kevättä odotellessa kahlataan mahaa myöten lumessa... Ja täytyy sanoa, että kaikki lauman jäsenet eivät tätä huhtikuista lumisadetta arvosta. Sylvi sentään menee hangen puolelle haistelemaan jälkiä, muut kaksi pysyvät visusti polulla. Ja kun lähimetsälenkistä on selvitty hengissä, äkkiä takaisin vällyjen alle nukkumaan. Odottamaan kevättä ja aurinkoa.


PS. Kuopion kaupungin Lupa innostua -blogissa on juttusarja kuopiolaisista vapaaehtoistyöntekijöistä. Lukukoirakin pääsi kertomaan mietteitään otsikolla Lukeminen kannattaa aina. Käykääs lukemassa.

6 kommenttia:

 1. Hei Ihana Sylvi. Kylläpäs taas olet hienon videon filmannut. Ai sinäkin tykkäät hangessa pelmuta? Minustakin se on tosi hauskaa. Minä vain en pääse vapaana laukkaamaan kuin silloin tällöin koirapuistossa. En nimittäin tule käskystä luokse. Hoksasin jo pentuna, ettei se kannata: joutuu vain hihnaan takaisin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Párek, jotkut ovat fiksuja jo pentuina ja ymmärtävät, että mäyräkoiraa ei ole luotu tottelemaan :)

   Poista
 2. Lunta on tuas lissee. Ja mukavahan sielä on temmeltee. Varsinnii ku piäsöö vällyin alle lämpimään :) Oot sinä vuan ihana ja koko sinun laamas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunta on tulut lisää jo monta kertaa... mutta jospa nyt vihdoin alkaisi keväisempi keli!

   Poista
 3. Juu, käytiin lukemassa ja tykättiin hurjasti sun jutustas, niiku ny kyl aina ja oot niin söpönä taas kuvissakin. Kevät on kyl surmee, tai mikään oikee keväthän tää ei ookaan, ihan vaan valekevät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä voisi oikea kevät alkaa - näin toukokuun kunniaksi!

   Poista