lauantai 18. huhtikuuta 2015

Terveisiä Tanskasta!

Sylvin kasvattaja Susanne seuraa lukukoiran Facebook-sivuilta innokkaasti kasvattinsa kuulumisia ja työuraa. Liekö hyvinvointilähettiläsuutiset toimineet innoittajana, kun pari päivää sitten kasvattajan omille Facebook-sivuille ilmestyi kuva pentu-Sylvistä... Susannen luvalla laitetaan kuva ja teksti tännekin - jokainen voi testata omaa tanskan kielen taitoaan:

"Til sommer er det 3 år siden denne lige pige rejste til Finland, 
hvem kunde vide hvor dygtig hun blev <3"

Kuva: Susanne Staal
Ja takaisin tähän päivään. Sylvin laumassa ollaan ehdottomasti sitä mieltä, että räntäisen viikon jälkeen kannattaa ottaa hyvä kirja ja kahvia mukaan ja asettautua laiturille nauttimaan auringonpaisteesta. Se lämmittää jo. Mukavaa viikonloppua kaikille!


13 kommenttia:

 1. Voi miten ihana kaunotar oletkaan, Sylvi!

  VastaaPoista
 2. Voi herttilei, kun on Sylvi ollut kaunis pentu. Oikea sydämenmurskaaja jo kolme vuotta sitten. Hyvin tuo kääntyi tuo teksti. Terveiset Ossilasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos; pennut on kyllä aina niin söpöjä, varsinkin mäyrispennut :) Terveisiä Ossilaan!

   Poista
 3. Matkalaukku kainalossa suureen maailmaan... Mikä symppiskuva <3.
  Mukavaa viikonloppua koko laumalle!

  VastaaPoista
 4. Ihana oot Sylvi ollunna jo pienenä. Niinku nyttii. <3 <3
  Kirja ja kahvi on oekeen hyvä tapa viettee aekoo. Ja minummielestä vielä siihe keksi lisäks :)
  Ihanata viikolloppuva koko sakille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iivari! Ja totta: herkkuja ei sovi unohtaa. Meillä keksit taisivat mennä parempiin suihin ennen kuin otettiin kamera käteen ;)

   Poista
 5. Kyllä Sylvi on jo pentuna ollut niin pohdiskelevan näköinen, että ei ihme että on lukukoiraksi ryhtynyt. Ei mikään hulivili pentu!

  VastaaPoista
 6. Söpö olit jo pentuna! Mukava kasvattaja sinulla, kun seurailee tekemisiäsi ja laittelee viestejä. Mitähän sinun sisaruksillesi kuuluu?
  Kirja ja kahvi laiturinnokassa olisikin ollut mukava juttu, ellei laituri olisi vielä talviteloilla ja keli jäätävä. Mutta käy se sisälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kasvattajan kanssa pidetään säännöllisesti yhteyttä ja se on hieno juttu, ja toki muidenkin sisarusten kuvia nähdään FB:ssa. Sisko Sweet asustelee kasvattajan luona ja ensi viikolla sieltä pitäisi kuulua pentu-uutisia.. Jännittävää :)

   Poista
 7. Kyllä olet ollut suloisen kaunis jo pentuna!

  Typyn emäntä

  VastaaPoista