maanantai 7. toukokuuta 2018

Kuvauksia museossa

Eilen Sylville paljastettiin, että tänään lähdetään pitkästä aikaa kuvaamaan uutta videota. Olisi kyllä kannattanut hiukan tarkentaa kuvausaikataulua, koska Sylvi oli jo ennen aamukuutta sitä mieltä, että nyt ylös ja hommiin, ihan kohta kamera käy...

Kuvaussessio alkoi kuitenkin vasta kymmeneltä, ja kameran takana oli luottokuvaajamme Raimo. Tällä erää Sylvi oli suurten asioiden (ja myös massiivisten eläinten) parissa selvittäessään evoluution vaiheita. Mutta onneksi Sylvi on rohkea koira, joka ei vähästä hätkähdä; kaikkia otuksia voi hiukan nuuhkaista kuonosta, olipa vastassa karvainen tai hiukan luisevampi kaveri. Lähiaikoina siis nähdään, miltä elämän historia näyttää mäyräkoiran silmin. Jännittävää!
(Kuvat: Suvi Pitkänen)

2 kommenttia:

 1. Párek ja Palvelijatar8. toukokuuta 2018 klo 14.57

  Loistavia kuvia! Kyllä olet Sylvi tosi rohkelikko, et varmasti hätkähdä minkään kokoisia ja näköisiä elukoita. Videota odotellaan isolla mielenkiinnolla malttamattomina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ehkä luonnossa ei ihan niin rohkelikkona, jonkinlainen itsesuojeluvaisto kuitenkin. Mutta videota pääsee nyt katsomaan, olkaat hyvät!

   Poista