lauantai 22. syyskuuta 2018

Koirienhoitopesti



Sylvin ja Hilman kakkosomistaja lähti kurssittamaan itseään ulkomaille, joten meidän syyslomamme vierähti Hilman lapsuudenkodissa koirienhoitopestissä. Viikko on kulunut lomalauman seurassa nopeasti, ja sää on suosinut koirien ulkoiluttajaa. Jatkuva sade ja yhdeksän kertaa neljä rapatassua ei olisi ollut mieltäylentävä yhdistelmä, nyt sen sijaan suurin osa lenkeistä selvittiin kuivin jaloin ja aurinko paistoi välillä miltei kuumasti.





Hoitopestin loppusuoralla voi todeta, että kuusi mäyräkoiraa menee siinä missä kolmekin ja vielä kääpiösnautserikin kaupan päälle, mutta kun porukkaan kuuluu myös kaksi suursnautseria, alkaa laumassa olla jo kokoa (sic.). Onneksi isot ja pienet tulevat toimeen keskenään ja metsässä pienemmät osaavat varoa isompia, jotka eivät todellakaan väistä ketään vaan laukkaavat niin, että tanner tömisee.

Mäyräkoirien kanssaeläjä ei jättikoirien sielunelämää ihan aina ymmärrä, mutta ainakin niillä on komea basso, silloin kun on jotain asiaa. Ja toinen jättiläisistä osaa todistettavasti möristä "Foooooood!", kun ruoka-aika alkaa lähestyä. Aikamoisia tyyppejä siis.






4 kommenttia:

  1. Nyt vetää sanattomaksi :D Ihanaa porukkaa, suloisia pieniä sohvalla ja alimmassa vkuvassa komeita snautsereita. Hommaa on varmasti riittänyt, mutta ne tömistävät tassut ja bassot on jo aika hyvä palkkio. Voin kuvitella sen kuorsausten kuoron, kun tulee ilta... :D :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä oli komea lomalauma ja jyhkeät bassot :).

      Poista
  2. Vau! Onpa teillä ollut mahtava lauma koolla! :)

    VastaaPoista