maanantai 10. tammikuuta 2022

Korona sotkee suunnitelmia

 Ei liene yllätys kenellekään, että korona vaikuttaa taas myös lukukoiran työntekoon. Normaaleja lukuvastaanottoja ei vielä ole peruttu, kun lukuhetki yksittäisen lukijan kanssa ei täytä yleisötapahtuman kriteerejä (katsotaan, miten tällä viikolla rajoitukset laajenevat), mutta Lukukirjo-hankkeen työpajat Pyörön koululla on ainakin tammikuun osalta peruttu. 

Onneksi hankkeessa on pelivaraa eli mikäli helmikuussa koululle voi taas mennä, jatketaan silloin sovitusti ja pidetään tammikuun työpajat joko myöhemmin keväällä tai syksyllä. Jos ei helmikuussakaan onnistu, niin jatketaan maaliskuussa - kyllä tämä tilanne jossain vaiheessa taas muuttuu. Sitä odotellessa: pysytään terveinä!4 kommenttia:

 1. Kurja juttu, että suunnitelmat ovat menneet sekaisin... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, mutta ei voi mitään. Toivotaan, että viimeistään maaliskuussa pahin koronatartuntapiikki olisi ohi ja jonkinlainen normaalius palaisi taas.

   Poista
 2. Korona sotkee elämää, mutta uskotaan vahvasti parempaan tulevaisuuteen. Se on varmaa, että Sylvin fanit eivät unohda. Tulevat sankoin joukoin lukemaan heti, kun mahdollista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että kolmas rokotuskierros alkaisi pian vaikuttaa ja tartunnat kääntyisivät laskuun. Ja toivottavasti pysytään terveinä!

   Poista