maanantai 3. tammikuuta 2022

Vuosi vaihtui mökkimaisemissa

 Jouluviikolla ei lomailtu vaan pakattiin ja muutettiin suvun vanhinta jäsentä putkiremontin tieltä uuteen asuntoon. Vaikka välillä tuntuikin siltä, että pakattavat tavarat eivät koskaan lopu, saatiin kuitenkin urakka kunnialla loppuun ja kaikki osapuolet saattoivat huokaista helpotuksesta.

Joulun jälkeen laumamme oli loman tarpeessa, joten suuntasimme vuodenvaihteeksi mökille. Siellä saatiinkin toipua muuttourakasta kaikessa rauhassa. Välillä pukeuduttiin villapaitoihin ja käytiin jäällä, mutta kun pakkanen kiristyi -15:een, ulkoilu ei enää mäyräkoiria innostanut. Onneksi sisällä tarkeni hyvin ja iltaisin saunan lauteilla vielä paremmin.

Tämän vuoden ensimmäinen mökkivisiitti on siis tehty, ja kunhan päivä hiukan pitenee, maalla olisi tarkoitus viihtyä taas enemmänkin eli aina kun työkiireiltä ehditään. Lukukoiran työt alkavat parin viikon kuluttua ja koiraharrastuksiakin taas suunnitellaan. Nähtäväksi jää, mitä kaikkea tämä vuosi tuo tullessaan.3 kommenttia:

 1. Varmasti kova urakka tuollainen muutto rempan tieltä! Mukavaa, että pääsitte sitten vähän mökille rentoutumaankin. Toivottavasti tämä vuosi tuo teille kaikkia kivoja asioita! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kuva lumipartaisesta laumasta!
  Teillä olikin varsinainen kuntotesti, kun muuton hoiditte. Onneksi kaikki sujui hyvin ja pääsitte mökille rentoutumaan.

  VastaaPoista
 3. Miten rento ja mukava mökkireissu teillä! Varmasti saitte kerättyä voimia muuton jäljiltä. Paljon iloa ja onnea tälle alkaneelle vuodelle koko teidän laumalle. Täällä jännitetään, pääseekö Hippu helmikuussa kirjastoille. Näyttää tuo tautitilanne niin hurjalta.

  Hipun ja Mytön emäntä

  VastaaPoista