tiistai 16. elokuuta 2022

Arkea ja kavereita

Kesäloma meni nopeasti ja arki alkoi taas. Syksyn aikataulut on suunniteltu: Sylvi pääsee lukukoirahommiin muutaman viikon kuluttua ja Lukukirjo-hankkeen työpajat kouluilla alkavat syyskuun puolella. Toivotaan, ettei korona enää isommin sotkisi suunnitelmia.

Viikko sitten saatiin mökille viikonloppuvieraita, kun Hilman ja Sylvin kakkosomistaja tuli näyttelyreissulle Kuopioon. Lauantaina osa porukasta kävi näyttäytymässä kehässä ja palasi ruusukkeiden kera, me muut olimme mökillä vaihtelevassa kesäsäässä: ensin oli hellettä, sitten satoi kaatamalla, sitten tuli ukkonen (ja sähkökatkos) ja illalla taas poutaantui.

Hilma lähti vielä kakkoslaumansa mukaan putkiremonttievakkoon etelään, me muut asustelemme vielä hetken pystykorvien huushollissa ja viikonloppuisin mökillä. Onneksi koirat ovat sopeutuvaisia, eivätkä näytä hämmästelevät evakkoelämää tai hajasijoittelua. Ja onneksi on ystäviä, jotka ovat meitä kaikkia kärsivällisesti majoittaneet!
2 kommenttia:

  1. Tuollainen pitkä remontti on kyllä koettelemus, mutta hyvä, että olette pärjänneet jo näin pitkälle. Onko Hilma viihtynyt hyvin toisessa laumassaan?

    VastaaPoista
  2. Sanos muuta, mutta ollaan jo hyvin, hyvin loppusuoralla! Ja Hilma viihtyy oikein hyvin, mikäs ollessa kun kavereina on oma veli ja velipuoli (ja muutama muu...)

    VastaaPoista