torstai 18. elokuuta 2016

Elokuun iltoja

Kesäloman loppu alkaa jo häämöttää, mutta vielä ehdittiin mökille nauttimaan sadepäivistä (dekkarin lukua ja päiväunia), auringonpaisteesta (dekkarin lukua laiturilla) ja kauniista elokuun illoista (uistelua kalamiehen seurassa). Uskollinen mäyräkoira piti seuraa niin lukijalle kuin soutajallekin. Ne vähemmän uskolliset viihtyivät paremmin omissa oloissaan sohvalla ja peiton alla - jokainen lomailee tyylillään.


4 kommenttia:

 1. Párek ja Palvelijatar18. elokuuta 2016 klo 15.21

  Kovasti vaikuttaa mukavalta teidän lomanne loppumetrit. Nauttikaa ja rentoilkaa.

  VastaaPoista
 2. Dekkareissa on juuri tuo piirre, että kun sellaisen kerran aloittaa, niin sitä ei voi laskea käsistään ennen kuin sen on lukenut loppuun. Satoi tai paistoi. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana iltakuva sinusta Sylvi siellä veneessä. Se on parempi pysyä lähellä ihmisiä, kun ne lukiessaankin huomaavat välillä rapsutella! t. Eka

  VastaaPoista
 4. Onpa hieno kuva sinusta Sylvi! Tuo on ihan totta, että jokainen lomailee tyylillään. Meilläkin Typy viihtyy metsässä juosten ja ihmisten sängyssä peittojen alla nukkuen. Hipulla taas on energiaa aivan hirmuisesti. Se kiertelee mökillä pitkin pihamaata ja tutkii paikkoja. Ikiliikkuja siis.

  Leppoisaa elokuun loppua teidän koko laumalle toivottaa Typy, Hippu ja emäntä

  VastaaPoista