keskiviikko 10. elokuuta 2016

Lomalaumoja

Laumamme mielestä elokuu on paras lomakuu, joten vasta nyt pääsimme lomailun makuun. Viikko sitten lauantaina pakattiin rinkka ja lähdettiin junaan; koirat hajasijoitettiin eteläiseen Suomeen, ihminen jatkoi matkaa eteläiseen Eurooppaan.

Tyyne lomaili cavalierin ja susikoiran kanssa ja pääsi ihmettelemään lehmiäkin. Sylvi ja Hilma puolestaan majailivat kakkoslaumassaan  kahden suursnautserin, yhden kääpiösnautserin ja neljän mäyräkoiran seurassa. Yhdeksän koiran lauma on lenkkeillessään varmaan paikallinen nähtävyys  - ja sitä kannattaakin ihailla, koska kaikki käyttäytyvät mallikelpoisesti olivatpa hihnassa tai irti.

Lomalaumoissa siis riitti tekemistä ja kavereita, eikä nukkuessakaan tarvinnut olla yksin. Ainakin mäyräkoirilla oli varsin tiivis tunnelma...


Reissusta palaajia odotti mukava yllätys: Kirjastokaistan Valokeilassa NYT -sarjassa oli pieni juttu Sylvin videoista. Ja kuten jutussa luvattiin, uusia videoita on luvassa, pysykäähän kuulolla.

Loma jatkuu mökkeillen ja retkeillen. Tarkoitus on myös kokeilla Sylvin kanssa uutta harrastusta, katsotaan mitä tapahtuu...

4 kommenttia:

 1. Onpa suloinen korillinen mäykkyjä!

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava kuva mäykyistä! Sopu sijaa antaa, selvästikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäyräkoirat nukkuvat usein limittäin ja lomittain - mahtuvat hyvin, kun ei ole pitkiä koipia tiellä :)

   Poista