tiistai 30. heinäkuuta 2019

Kavereiden luona hoidossa


Reilu viikko sitten lauma jakaantui: ihminen pakkasi rinkan ja lähti viikoksi patikoimaan Unkariin, koirat puolestaan matkasivat kavereiden luo hoitoon.

Tyyne vietti rauhallista mökkiviikkoa saaressa cavalierin ja susikoiran kanssa. Sylvillä ja Hilmalla sen sijaan oli huomattavasti aktiivisempaa eloa ja menoa spitzin ja porokoirapennun seurassa. Viikkoon mahtui pennun koulutusta, metsälenkkejä, koirahierontaa, kasvimaalla puuhastelua ja kesävieraiden kanssa seurustelua. Etenkin Hilma kuulemma suopeili kaikille normaaliakin enemmän, toivoi varmaan, että joku ystävällinen ihminen pelastaisi sen pikkupennun hampaiden ulottuvilta...

Nyt on taas lauma kasassa ja mökkielämä kutsuu. Suurkiitokset jälleen kerran koirien luottohoitajille! Omistaja saattoi reissata huoletta, kun tiesi, että koirat viihtyvät ja niistä pidetään hyvää huolta. Koko laumalla oli kaikin puolin onnistunut lomaviikko.

4 kommenttia:

  1. Hienoa, että on noin hyvät hoitopaikat ja palveluskunta saattaa viettää koiravapaan lomaviikon patikoiden varmasti upeissa maisemissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luottohoitajia kyllä arvostetaan!
      Maisemat olivat hienot ja patikkareitit hyvässä kunnossa, eikä hellekään ihan pökerryttänyt. Kannatti lähteä reissuun.

      Poista
  2. Vau! Oikein Unkariin asti patikkaretkelle! Siellä mahtoi olla upeaa. :) Kiva, että myös koirat viihtyivät hoitopaikoissaan samaan aikaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli hieno reissu ja koirilla mukava viikko. Sen jälkeen olikin hyvä palata maaseudun rauhaan.

      Poista