tiistai 1. lokakuuta 2019

Työhuone vaihtoon


Pääkirjastolla on menossa suuri mullistus, kun lasten- ja nuortenosasto sekä musiikkiosasto vaihtavat paikkaa. Samassa remonttihässäkässä katosi myös Sylvin työhuone eli entinen EU-tiedotuksen tila, joka ehti olla lukukoiran tyyssijana miltei kuusi vuotta. Tuona aikana ehdittiin pitää noin sata lukuvastaanottoa ja lukijoita kävi lähemmäs viisisataa - aikamoinen määrä kirjoja tuli siis huoneessa luettua.

Kunhan remontti etenee, Sylville on luvassa uusi työhuone, mutta toistaiseksi oleillaan väistötiloissa eli henkilökunnan työhuoneessa. Työtila on edelleen katutasossa, ulko-ovi suht lähellä eikä osastojen läpi tarvitse kulkea, joten ei hassumpi paikka. Lukijatkin löysivät sujuvasti uuteen paikkaan.

Sylvi ei muutosta juurikaan noteerannut, vaikka aiemmin työhuone on ollut paikka, jossa ollaan rennosti ja odotellaan työvuoron alkamista. Lastenosaston perintönojatuoli todettiin mukavaksi ja lukeminen sujui uudessa paikassa samaan malliin kuin entisessä työhuoneessakin. Pääasia on, että remontinkin ajaksi löytyi lukukoiralle sija kirjastosta, eikä lukuvastaanotoissa tarvitse pitää taukoa. Nähtäväksi jää, miten pitkälle ensi vuoteen menee, että Sylvi pääsee uuteen, remontoituun työhuoneeseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti