sunnuntai 15. joulukuuta 2019

Tavattiin liito-orava Pähkä

Lauantaiaamuna Sylvi tiesi pääsevänsä töihin, mutta nyt ei lähdettykään kirjaston suuntaan vaan Petosen kaupunginosan joulutapahtumaan. Sylvi oli pyydetty lisävahvistukseksi Pyörön kirjaston pisteelle, jossa luettiin joulusatuja, jaettiin lukuvinkkejä jouluksi ja tehtiin Sylvi-pinssejä. Ja kun Sylvi saapui paikalle, tietenkin myös rapsuteltiin lukukoiraa.

Kirjaston naapurina oli Kuopion luonnontieteellisen museon piste, jossa olikin kovin lennokas tunnelma: siellä esiteltiin Liito-orava-LIFE-hanketta. Paikalla oli liito-orava Pähkä, joka tuli tervehtimään myös lukukoiraa. Vaikka Pähkä oli liito-oravaksi sangen kookas, ei Sylvi sitä pelännyt vaan kurottautui kohti liito-oravan korvaa ja mitä ilmeisimmin kuiskasi sille: "Minäkin pidän metsästä."


Kirjaston piste oli hiukan sivussa pahimmasta tungoksesta eli väkeä oli sopivasti ja kaikki halukkaat pääsivät tervehtimään Sylviä. Parin tunnin edustusrupeama oli lukukoiralle sopiva, sitten päästiin kotiin lepäilemään. Kiitokset Tomille ja Veeralle mukavasta tapahtumasta, ensi vuonna uudestaan!4 kommenttia:

  1. Hianosti taas edustit, niin lukukoirii, mäyräkoirii ku muitakin koirii, Sylvi.

    VastaaPoista
  2. Hienosti näytti edustaminen sujuvan ja miksei, olethan sinä jo noissa hommissa konkari. Upeasti levität lukukoira-asiaa eteenpäin!

    Mukavaa joulun odotusta toivotellen
    Hippu, Myttö ja emäntä

    VastaaPoista