maanantai 13. huhtikuuta 2020

Vihdoinkin mökille!

Tänä talvena ei mökille ehditty, eli mökkikausi avattiin vasta nyt pääsiäislomalla, jo miltei lumettomissa maisemissa. Koirat nauttivat, kun pääsivät pitkästä aikaa maalle ja saivat olla pihalla vapaana, talven jäljiltä oli paljon tutkittavaa ja ihmeteltävää. Vauhtia riitti etenkin Saimalla, joka välillä villitsi muutkin juoksemaan.
Ihan pihapiirissä ei näkynyt jäniksiä eikä muitakaan kulkijoita, mutta metsälenkillä bongattiin kaksi kaurista. Tällä kertaa ihminen oli koiraa nopeampi eli Sylvi napattiin syliin ennen kuin se ehti pinkaista riistan perään, ja sylissä se sitten matkustikin paluumatkan. Hihnojahan ei tietenkään ollut mukana, kun ihan vain pikaisesti metsän puolella piipahdettiin... Hilma onneksi pysyi mukana, kun käskettiin ja Saima ei edes tajunnut, mitä tapahtui. 

Muutoin mökkiloma sujui hyvin rauhallisissa tunnelmissa, koronauutisointiakin tuli seurattua vähemmän kuin kaupungissa. Loman jälkeen etätyöt taas jatkuvat, katsotaan jos keväällä voisi siirtää etätoimiston joksikin aikaa mökille. Koiratkin kannattaisivat ajatusta.


6 kommenttia:

 1. Täälläkin kaikki hyvät kaurisajot ovat aina päättyneet hieman ennen alkuaan ihmisen nopeaan reaktiokykyyn. Viimeaikoina tosin vapauden riemuakaan ei ole enäää ollut tarjolla, kun kauriit asuvat pysyvästi tuossa lähimetsässä. :)
  Sylvikö on laumanne suurin saalistaja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sylvi on selvästi riistaviettisin, tosin vielähän ei tiedä mitä kykyjä Saima omaa. Hilmaa ei kiinnosta.

   Poista
 2. Mökkeily on parasta! Täälläkin odotetaan kovasti, että päästään jossain vaiheessa avaamaan mökkikausi.

  Hipun ja Mytön emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mökkeily on. Toivottavasti teki pääsette piakkoin avaamaan mökkikauden!

   Poista