sunnuntai 26. huhtikuuta 2020

Saima 4 kk jo!

Viikot vilahtavat vauhdilla, ja Saima täytti jo neljä kuukautta. Onneksi saatiin sovittua hovikuvaajan kanssa ulkotreffit, niin saatiin pentuaikaa koronatilanteesta huolimatta ikuistettua. Paikallaan poseeraaminen ei Saimalla ole ihan vielä hallussa, mutta kun valokuvaaja on taitava, niin kyllä pentukuvauskin onnistuu.

(Kuvat: Suvi Pitkänen)
Saima on edelleen todella kiltti ja fiksu pentu. Tuntuu, kuin se olisi aina kuulunut tähän laumaan. Pentuaika koronakeväänä on kyllä ihan omanlaistaan: toisaalta etätyöläisen on helppo piipahtaa pennun kanssa ulkona myös työpäivän puitteissa eikä koirien ole tarvinnut viettää pitkiä päiviä keskenään. Toisaalta sosiaalinen elämä on minimissä ja pentukurssikin peruuntui, eli isommassa porukassa oleminen pitää harjoitella sitten myöhemmin. Mutta toivottavasti koirakurssit käynnistyvät  viimeistään syksyllä, ja sitten päästään Saimankin kanssa treenaamaan - tokoa, totta kai.
6 kommenttia:

 1. Oi miten suloinen tyttö Saima onkaan! Todellinen kaunotar on kasvamassa. Pentuaika on aivan erityistä aikaa. Miten se meneekin niin nopeasti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pentuaika menee todellakin nopeasti. Kohta on jo aika juhlia puolivuotissynttäreitä!

   Poista
 2. Suloinen pentu! :) Eiköhän fiksu pentu opi isoissa porukoissa olemisen myöhemminkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on sentään muutama hyvä (vanhempi) koirakaveri. Ja ehkä niitä pentujakin vielä löytyy leikkikavereiksi kotileikittäjien lisäksi.

   Poista
 3. Onnea reippaalle ja suloiselle Saimalle! Siitä kasvaa hieno likka.

  Hipun ja Mytön emäntä

  VastaaPoista