maanantai 7. syyskuuta 2020

Töissä taas!

Lukukoirahommissa oli lähes puolen koronatauko, mutta nyt vihdoin viimein Sylvi pääsi takaisin hommiin. Koulukeikkoja ei ole eikä tapahtumiin osallistuta, mutta pääasia, että lukuvastaanotot voidaan alkaa pääkirjastolla. Asia varmistettiin vielä AVI:lta, ja kun AVI:n tarkastaja sanoi, että lukukoiratoiminta on ok, sovimme kirjastolla, että Sylvi palaa töihin. Koska haluamme toimia nyt korona-aikaan mahdollisimman riskittömästi, teimme lukukoiratoiminnalle omat turvallisuusohjeet, jotka kaupungin tartuntatautilääkäri tarkisti. Ja mikäli pandemiatilanne muuttuu huonommaksi, lukukoiratoiminta jää taas tauolle. 

Ensimmäinen työpäivä oli lauantaina, ja kirjastolla kaikki sujui niin kuin mitään taukoa ei olisi ollutkaan. Sylvi oli onnellinen, kun pääsi lukuhommiin, ja niin olivat lukijatkin. Ja vanhemmilta tuli kovasti kiitosta, kun lukukoiratoiminta taas jatkuu. Toivotaan, että uutta koronataukoa ei tule.

PR- hommiakin on tehty: Sylvi on mukana Read Hour -kampanjassa (kuten kollegansa Hippukin). Valtakunnallista kampanjaa varten tehtiin video ja Read Hour-sivustolta löytyy Sylvin lukuvinkkejä. 

Read Hour haastaa kaikki suomalaiset lukemaan 8.9. klo 14, luetaan yhdessä!
2 kommenttia:

 1. Ompa mukava ku oot piässy tuas töehin :) Kerrassaan hieno vilimi on tuo! Kyllä työ ootta tuon Hipun kansa tosj taetavia.
  Lukutunti pietään meelläe, ehken kakssii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukuhommissa on ihan parasta. Toivottavast teidänkin lukutuntinne onnistui!

   Poista