lauantai 16. tammikuuta 2021

Villapaitamuoti vm. 2021

 


Kun pakkaset alkavat, mäyräkoirat tarvitsevat lämmikettä ja villapaidat otetaan käyttöön. Komerossa on useampaakin kokoa, mutta Saimalle sopivaa ei löytynyt, joten kotikutomon piti kutoa uusi nuttu. Perinteisellä mallilla villapaita valmistui yhdessä viikonlopussa eli juuri ajoissa tämän viikon pakkasiin. 

Viime päivinä pakkasta on ollut niin reippaasti, ettei villapaidatkaan pelasta, vaan lenkit ovat jääneet minimiin. Äkkiä lähimetsään ja vielä nopeammin takaisin. Onneksi mäyräkoirat ovat mukavuudenhaluisia ja sopeutuvaisia eivätkä piittaa siitä, että kunnon lenkeille ei hetkeen päästä. Sillä vaikka ulkona on kylmää, sisällä on ihanan lämmintä. Ja vielä mukavampaa on, kun voi kaivautua vilttien alle tai pehmeään luolaan kaverin viereen. Siellä voi kaikessa rauhassa odottaa, että pakkaset lauhtuvat ja ulkona taas tarkenee. Älkää palelluttako korvianne, kaverit!4 kommenttia:

 1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

  Hương Lâm chuyên dịch vụ cho thuê máy photocopy màu hoặc bán máy photocopy màu uy tín, giá rẻ tại TP.HCM và giải đáp máy photocopy nào tốt nhất cũng như link download driver toshiba 456 chính xác.

  VastaaPoista
 2. Hienot on villapaidat! Nyt onkin muutama päivä ollut niin kylmää, että on kaivettu käyttöön koiruuden talvivaatteet (toppapuku ja fleesehaalarit sekä talvisukat varpaita suojaamaan). Kohtahan pitäisi lauhtua. Aurinkoa saisi olla enemmän ja pitempään kuin tunnin tai pari.

  VastaaPoista
 3. Mäyräkoirissa on kyllä se hyvä ominaisuus, että ne ymmärtävät, jos keliolosuhteet ovat mahdottomat lenkkeilylle ja malttavat odottaa parempia ilmoja kiukuttelematta. :)

  VastaaPoista
 4. Pakkanen on hyvä syy nukkua ja pötköttää. Nautitaan.

  VastaaPoista