tiistai 6. huhtikuuta 2021

Pääsiäismenoja

Pääsiäisenä tällä laumalla oli reilun viikon loma eli ehdittiin mökille kahteen kertaan, välillä piti piipahtaa kaupungissa. Vielä uskaltauduttiin jäälle rannan tuntumaan ja mikä parasta: rannassa oli Sylvin ja Saiman iloksi joka aamu uudet jäniksen jäljet nuuskittavina. Onneksi ei kertaakaan saatu pääsiäispupuista näköhavaintoa, muuten olisi saanut tovin huudella mäyräkoiria takaisin.



Saima näyttää olevan nyt siinä iässä, että välillä kuulo katoaa kokonaan. Kun kuonon edessä on jotain kiinnostavaa, on ihan turha kutsua koiraa. Mutta onneksi ainakin toistaiseksi omalla tontilla riittää tutkittavaa eikä Saimakaan ole lähtenyt ominpäin seikkailemaan. Kaupunkireissulla käväistiin kuitenkin hankkimassa koirapilli ja sen jälkeen aloitettiin Saiman kanssa pillitreenit. Pillin ääni näyttäisi yllättävästi tehoavan, liekö sitten vain uutuuden viehätystä. 


Kevättä kohti mennään kovaa kyytiä, lumi sulaa ja kohta voi taas aloittaa kunnon retkeilyn. Ainakin yksi kansallispuistoretki on jo tälle keväälle suunnitteilla. Ja nyt ehtii myös arkena valoisan aikaan ihan kunnon lenkeille ja vaikka metsään, luksusta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti