maanantai 20. syyskuuta 2021

Erilainen koulupäivä

Perjantaina tehtiin pitkästä, pitkästä aikaa kouluvierailu. Martti Ahtisaaren 4d-luokka kutsui Sylvin vierailulle - tai oikeastaan aikuiset kutsuivat, lapsille se oli yllätys. 

Lukuhetki järjestettiin koronaturvallisesti ulkona: rannalla vähän matkan päässä koululta. Kyllä oli hienot puiteet, kun aurinkokin paistoi lämpimästi!


Sillä aikaa kun yksi ryhmä kerrallaan oli lukuvuorossa, muut tekivät viereisellä kentällä hiekasta Sylvi-taidetta. Ja tosi hienoja näköispatsaita syntyikin: Sylvillä oli rekvisiittana kirja, ruokakuppi, vesikuppi, herkkuja, puruluu - ja jopa kissakaverikin. Sylvi kävi tutkimassa tarkkaan jokaisen taideteoksen ja kun sen lopuksi piti valita mieluisin, se totesi, että kaikki olivat ihan parhaita.

Lukuhetken ja taidetuokion jälkeen vielä rapsuteltiin Sylviä ja syötiin eväät. Siinäpä oli resepti kaikinpuolin hienoon koulupäivään, joka taatusti muistetaan!
                                             Kuvat: Helena Grönqvist, Martti Ahtisaaren koulu

2 kommenttia:

  1. Jo on ollut tosi upea päivä! Ja hienoja ovat Sylvin näköispatsaatkin. Varmasti jäi tenaville kiva muisto lukupäivästä. Sylvi on todellinen tähti!

    VastaaPoista
  2. Oi, onpa sinulla ollut hauska ja iloinen päivä. Ja lapsillekin varmasti ikimuistoinen. Sääkin näytti suosivan.

    Hipun ja Mytön emäntä

    VastaaPoista