sunnuntai 12. kesäkuuta 2022

Hilma palasi omaan laumaan

Hilma on ollut helmikuusta lähtien putkiremonttievakossa omassa kakkoslaumassaan Etelä-Suomessa ja pääsi nyt vihdoin palaamaan meidän porukkaan. Putkiremontti ei toki vielä ole ohi, mutta nyt kesäaikaan mökkeillään ja reissataan ja täytyyhän myös Hilman päästä osalliseksi yhteisistä kesäjutuista.

Samalla reissulla oltiin myös pari päivää suurlauman koiranhoitajina, kun osa laumasta lähti näyttelyreissulle. Mukavasti sujui laajennetun laumankin kanssa, vanhoja tuttuja kun ollaan. Kunhan vaan muisti aina laskea, että riittävä määrä koiria tuli ovesta sisälle eikä kukaan unohtunut tuntikausiksi ulos... 

Hilma oli viihtynyt oikein hyvin suurlaumassa. Mikäs siellä oli ollessa, kun päivittäin oli päässyt pitkille lenkeille metsään ja muuten sai oleilla pihalla oman halunsa mukaan (talutushihnaa ei oltu nähtykään) ja kavereita oli tarjolla joka lähtöön ja joka kokoa. Hilmahan on viettänyt pikkupentuaikansa suursnautserien kanssa, joten on melkein suursnautseri itsekin. Mutta vaikka Hilma ei meitä ikävöinytkään, oli meidän laumassa Hilman kokoinen aukko. Onneksi se on taas täytetty!


 


.  

2 kommenttia:

  1. Ihan on kuin kaksi marjaa Hilma ja suursnautseri! :D

    VastaaPoista
  2. Voi tuota teidän upeaa laumaa! Siellä koirat viettävät ihan aitoa laatuaikaa hyvässä seurassa.

    VastaaPoista