lauantai 22. lokakuuta 2022

Tupalajittelun tulos

Kirjastolla vietettiin tällä viikolla Harry Potter -viikkoa ja tarjolla oli kaikenlaista maagista ohjelmaa Potter-suunnistuksesta Rowling-paneelikeskusteluun. Yksi suosituimmista oli tupalajittelu, jota myös Sylvi pääsi testaamaan.

Somen puolella Sylville veikattiin Rohkelikko- ja Puuskupuh-tupaa, mutta lajitteluhattu päätti, että Sylvi kuuluisi Korpinkynsiin. Siviili-Sylvi voisikin hyvin olla Rohkelikko tai Puuskupuh, mutta lukukoiran roolissa kallistuu Korpinkynnen suuntaan, joka rakastaa lukemista, kirjastoa ja arvostaa kaikkia lukijoita sellaisina kuin ne ovat.

Jos koti-Sylvi on laumamme Rohkelikko, on Hilma puolestaan ilmiselvä Luihuinen: omaneduntavoittelija ja suuruudenhullu, intohimoinen ja kaikessa täysillä mukana (vaikka mieli voikin muuttua hetkessä päinvastaiseksi).  Saima taas on laumamme älykkö eli aito Korpinkynsi: nokkela, nopea oppimaan ja arvostaa älyllisiä haasteita. Saima myös mieluummin vetäytyy vanhojen tuttujen seuraan kuin tutustuu uusiin tyyppeihin.

Sylvi pääsi tupalajittelun varjolla käymään kirjastolla, kun muuten tällä viikolla ei olisi ollut lukukoiran hommia. Vähän kuin olisi töihin päässyt. Lukukoiran mielestä kirjasto on ihan paras paikka, koskaan ei tiedä, mihin seikkailuun päätyy.

2 kommenttia:

  1. Voi meidän Emäntäkin haluaisi päästä tupalajitteluun! Kuulostaa todella hauskalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tupalajittelu olikin tosi hauskaa, suosittelemme testaamaan, jos tilaisuus koittaa.

      Poista