lauantai 18. tammikuuta 2020

Juhlahumua


Vuoden kuopiolaisella on ollut varsinainen juhlaviikko. Juhliminen aloitettiin viime viikonloppuna kavereiden kanssa metsäretkellä, retken jälkeen oli tarjolla herkkuja ja Sylville myös saunaa.

Maanantaina juhlittiin kirjastolla juhlakahvien ja -puheiden merkeissä. Juhlakalu sai uuden pannan pr-käyttöön, possunkorvia ja vähän täytekakkuakin.


Keskiviikkona oltiin vuoden ensimmäisissä tokotreeneissä - ja siellä vasta juhlittiinkin! Kuten koirakoulun opettaja Pirjo totesi, ei taida tulla samaa titteliä kenellekään toiselle koulun oppilaalle eli nyt oli aihetta juhlaan. Treenien aluksi siis nostimme juhlamaljan ja herkuttelimme. Myös koirat saivat omat herkkunsa, totta kai.


Juhlaviikon päätteeksi postipoika toi meille yllätyspaketin Edgard & Cooperilta. Sylvi ja kaverit osallistuivat innokkaasti paketin avaamiseen ja myös arvostivat sen sisältöä. Suurkiitos! Näiden eväiden ansioista arkeen palaaminenkin sujuu juhlavasti ja maukkaasti.6 kommenttia:

 1. Megalomaanisen suuret ja lämpimät onnittelut Sylville. Kuopiolaiset ovat fiksua porukkaa, osaavat palkita oikeat tyypit, kun on aihetta! Ja kuka voisikaan olla parempi kunniaviran hoitaja kuin iki-ihana Sylvi.

  VastaaPoista
 2. Me ollaan niin onskuna susta, Sylvi! Ihanaa.

  VastaaPoista
 3. Juhlaan sopivia herkkuja on näköjään ollut tarjolla joka käänteessä. Hyvä!
  Tuo PR-panta näyttää hienolta! Oliko se Sylviä varten tehty vai olisiko vuoden kuopiolainen käyttänyt sitä joka tapauksessa eläinlajista riippumatta? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkkuja on tosiaan riittänyt! Panta on Sylviä varten tuunattu, muu kirjaston henkilökunta käyttää tuollaista työlaukun hihnana. Mutta teksti sopii lukukoiralle kuin kirsu kuonoon!

   Poista