perjantai 10. tammikuuta 2020

Lukukoira Sylvi on Vuoden kuopiolainen!

Voi hyvä Sylvi, nyt on mahtavia uutisia! Lukukoira Sylvi voitti Kuopion kaupunkilehden ja Viikkosavon äänestyksen ja on nyt virallisesti Vuoden kuopiolainen 2019. Ääniä tuli ennätysmäärä ja Sylvi oli ylivoimainen suosikki - suurkiitokset siis kaikille äänestäneille!Sylvin valintaa Vuoden kuopiolaiseksi perusteltiin mm. näin:

Sylvi on vaikuttanut lasten lukuharrastukseen antaen heille lahjan koko loppuiäksi. Loistavaa työtä. Koulumme oppilaista moni on käynyt lukemassa Sylville ja kertonut hyötyneensä siitä. 

Lukutaito maassamme rapistuu, Sylvi tekee hienoa työtä. Lisäksi eläinten läsnäolo ihmisten hyvinvointiin on tunnettu fakta. Lisäksi äänestän Sylviä, koska hän on mäyräkoira ja mäyräkoirat ovat parhaita. Hänestä olisi myös ainesta aina Hollywoodiin asti. 

Lukutaidon edistämisessä Sylvi on huippu! Hänen tärkeä tassunjälkensä tunnetaan laajalti kotimaassa ja myös kansainvälisesti. Jotkut jopa matkustavat kaukaa länsirannikolta Sylviä tapaamaan. Sitä paitsi Sylvi on ehdokkaista kaikkein söpöin!

Sylvi on lukemisen tukemisen rautainen ammattilainen - ja lukutaitoa tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. 

Lasten suuri suosikki. Innostaa ertyislastakin lukemaan ja kirjojen pariin. 

Lukukoira Sylvi on tärkeässä tehtävässä, ihana & positiivinen lukemisen lähettiläs.


Nyt on aihetta juhlaan. Ja mehän juhlimme!


8 kommenttia: