sunnuntai 21. maaliskuuta 2021

Laadukas lauantai

Lauantaina oli lukukoiran työpäivä ja se oli Sylvin mielestä ihan parasta. Kaikki lukuajat oli varattu, vaikka nyt ollaan pidetty markkinoinnissa hiukan matalampaa profiilia, kun lukuaikoja on tarjolla normaalia vähemmän. Mutta siitä huolimatta tänäkin vuonna on tullut muutama vakiolukija, ja se on tosi hienoa. Kun sama lukija käy lukemassa useamman kuukauden ajan, huomaa hyvin, miten lukijan ja koiran suhde kehittyy ja miten lukeminen edistyy. Toivotaan siis, että voidaan jatkaa lukuvastaanottoja koko kevään ajan.

Sylvin työpäivän jälkeen lähdettiin mökille. Nyt kun päivällä on pituutta jo ihan reippaasti, ehdittiin hyvin lämmittää tupa ja käydä lenkillä (lue: tutkimassa jäniksen jälkiä) ennen kuin alkoi hämärtää. Illalla päästiin vielä saunaankin, saunajonossa ensimmäisinä olivat tietenkin Sylvi ja Saima.

Kolmen saunakierroksen jälkeen (välillä jäähylle ja sitten taas löylyihin) Sylvi vetäytyi peittojen alle nukkumaan. Kohta alkoi kuulua tasainen kuorsaus: mäyräkoira oli lauantaipäiväänsä kovin tyytyväinen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti