tiistai 2. maaliskuuta 2021

Työt jatkuvat, toivottavasti

Lukukoira pääsi taas pitkästä aikaa hommiin. Kuopiossa koronatilanne on viime viikkoina ollut perustasolla, joten päätimme kirjastossa, että suunnittelemme alustavasti Sylvin lukuajat koko keväälle. Perutaan sitten aikoja, mikäli koronatilanne muuttuu tai rajoitukset kiristyvät.

Sylvi oli tietenkin innoissaan, kun pääsi taas töihin. Ja niin olivat lukijatkin, kun pääsivät lukemaan Sylville. Yhteinen lukuhetki on aina juhlaa. Toivotaan, että näitä lukemisen juhlahetkiä pystytään tarjoamaan pitkin kevättä!


Viime viikolla Sylvi näkyi myös Kuopion katukuvassa, kun Sylvin virtuaalista lukuhuonetta mainostettiin ulkomainostauluissa. Onneksi meillä on myös tämä varasuunnitelma, jos oikeat lukuhetket joudutaan perumaan. Kuljetaan toiveikkaina kevättä ja rokotuksia kohti ja pysytään terveinä!4 kommenttia:

 1. Mukava kuulla, että Kuopiossa ollaan vielä perustasolla, että lukukoiravastaanottoja voi jatkaa! Toivottavasti ne saavat jatkua koko kevään. :)

  VastaaPoista
 2. Voi <3 Kertakaikkiaan ihana blogikirjoitus! Tuo viimeinen kuva on vaan niin ihana <3

  Mukavaa alkanutta maaliskuuta teille!

  Otto ja emäntä

  VastaaPoista
 3. Hieno homma että sielä on taatitilanne helepottanna ja oot Sylvi piässynnä työn toohuun :) Pysykee tervennä ja mukavata mualiskuuta sinne kalakukkokaapuntiin!

  VastaaPoista
 4. Hienoa, että olet työn touhussa Sylvi. Täällä etelässä odotellaan, jos syksyllä taas Hippukin pääsisi hommiin. Toivotaan, että niin kävisi. Mukavaa kevään jatkoa teidän laumalle!

  Hipun ja Mytön emäntä

  VastaaPoista