lauantai 31. heinäkuuta 2021

Mustan kissan viikko

Tällä viikolla vietettiin taas vuotuista kissanhoitoviikkoa. Musta kaunotar suhtautui hoitajaansa yhtä penseästi kuin aina ennenkin, mutta onneksi kuitenkin suostui syömään ja lääkkeiden antokin onnistui (siis oletetaan, että suurin osa lääkkeistä tuli nautittua;  kyllä muuten koiran lääkintä on helppoa, kun kissaan vertaa...). Kissa ja koirat kulkivat mökillä omia reittejään ja väistelivät tosiaan kohteliaasti, suuria tunteita ei näytetty puolin eikä toisin. 

Viikko aloitettiin helteessä ja loppuviikosta saatiin vähän sadettakin. Koirat viihtyivät pihalla, vaihtoivat paikkaa auringosta varjoon ja takaisin aurinkoon. Lenkit olivat minimissä, eikä niitä kukaan kaivannut, jokainen liikkui pihalla sen verran kuin halusi.
Viikon aikana keskityttiin paitsi kissanhoitoon myös lukemiseen. Loman kunniaksi unohdettiin Savonia-raativelvollisuudet ja luettiin ihan itse valittuja kirjoja: jännitystä, lastenkirjoja ja vähän muutakin. Luetuista kirjoista tuli komea pino - ja noita kaikkia voidaan suositella muillekin!2 kommenttia:

  1. No siinä on lukemista riittänyt! Hyvää Elokuun alkua!💚

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista