maanantai 7. helmikuuta 2022

Kaverisynttärit ja muutakin kyläilyä

Viikonlopuksi lähdettiin kyläilemään Hilman ja Sylvin kakkosomistajan luo. Luvassa oli myös juhlaa: seniorisuursnautseri Floyd täytti 10 vuotta! Koska suurkoiralle kymmenen vuotta on jo ihan kunnioitettava ikä, syntymäpäivää juhlittiin sen mukaisesti: juhlailtana ruokakupit täytettiin monenlaisilla herkuilla, eikä ruoan määrässä kitsasteltu. Ja seuraavanakin päivänä oli tarjolla vielä vähän rääppiäisiä.

Koska juhlakalu korkeasta iästään huolimatta pitää leluista, se sai useammankin pehmolelun, joita ylpeänä esitteli kaikille. Ja jotta seniori talvisäässä pysyisi lämpimänä, se sai lahjaksi myös hienon itsekudotun kaulahuivin. Se kaulassa kelpasi poseerata!

Talvikeliä ja lunta riittikin viikonloppuna. Urheasti lähdettiin porukalla metsään: suursnautserit aurasivat polkua ja muut kahlasivat perässä. Polun vieressä lumi upotti sen verran reippaasti, ettei edes riistaviettisimmät mäyräkoirat yrittäneet lähteä omille teilleen... Yhteispotretin kuvaamisen aikana osa porukasta meinasi kadota hankeen, mutta saatiin sentään ikuistettua tämän talven lumisin yhteislenkki.


Viikonlopun aikana piipahdettiin myös Tuitun, Minnin ja Iineksen luona. Nuoriso ehti vain hiukan aloitella yhteisiä leikkejä, kun piti jo lähteä kotimatkalle. Toivottavasti maaliskuussa nähdään uudestaan!

2 kommenttia:

  1. Lämpimät onnittelut, terveyttä ja pitkää ikää upealle seniorille! Todella hienot synttärit ja hyvät tarjoilut sekä lahjat olikin järjestetty juhlan kunniaksi. Yhteiskuva on ihana, oikea hyvän tuulen kuva!

    VastaaPoista
  2. Onnittelut upealle seniorille! Melko lumisen näköistä porukkaa on yhteiskuvassanne. :)

    VastaaPoista