lauantai 26. helmikuuta 2022

Putkiremonttievakkoon

Laumamme on viimeisen kuukauden pakannut omaisuuttaan, kierrättänyt ja hajasijoittanut sitä ja ihmetellyt, miten paljon tavaraa voikaan suht pienessä huushollissa olla. Edessä on puolen vuoden putkiremonttievakko ja asustelu useammassakin paikassa. Ensin oleilemme pystykorvien luona, kevään edetessä voidaan toivottavasti osittain etäillä mökiltä käsin ja kesäkuussa taas saadaan uusi osoite. Hilma lähti pariksi kuukaudeksi  kakkosomistajansa luo ja palautuu, kunhan asumisjärjestelyt taas vakiintuvat enemmän.


Onneksi koirat suhtautuivat pakkaamiseen rauhallisesti eivätkä hämmästelleet sitä, että pahvilaatikot valtasivat huushollin. Kaikki on hyvin, kunhan omat pedit ja ruokakupit löytyvät kaaoksen keskeltä. Pakkaamisoperaation "kruunasi" vielä Sylvin välilevytyrä eli viimeiset viikot ovat olleet aikamoista hässäkkää. Ystävien apu on ollut korvaamatonta tilanteessa jos toisessakin.

Mutta nyt voidaan jo varovaisesti huokaista helpotuksesta: huusholli on paketissa (kirjaimellisesti) ja Sylvi parantunut oikein hyvin. Sylvin häkkilepo jatkuu edelleen (toipilas kyllä on sitä mieltä, että voisi jo kuljeskella ihan vapaasti), mutta toiveissa on että parin viikon kuluttua elomme olisi moneltakin osin taas normalisoitunut. Onneksi kuljemme kohti kevättä.

4 kommenttia:

 1. Hienoa, että Sylvi kuntoutuu hyvin!!
  Putkiremppoja onkin nyt ollut vähän kaikkialla. Lähellä se oli meilläkin, mutta nyt näyttää siltä, että kaadetaan kaikki taloyhtiön ja naapuriyhtiön talot. Me mietitään otetaanko uusi asunto niistä valmistuvista vai lähdetäänkö etsimään uutta asuntoa ihan muualta. Stressaavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurjalta kuulostaa tuo teidän taloyhtiönne talojen kohtalo, mutta samaa on kuultu muualtakin. Toivottavasti mieluisa uusi koti löytyy sitten, kun on ajankohtaista.

   Poista
 2. Putkiremonttievakkous on kyllä kurja asia, vaikka putkiremontti sinänsä tärkeä ja tarpeellinen asia onkin.
  Hyvä kuulla, että Sylvi on toipumaan päin! Pitkää pinnaa teille tuleviin kuukausiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkää pinnaa on jo tarvittu ja tarvitaan jatkossakin, kun liikkumisen saa aloittaa. Saa nähdä, miten sohvalta ja sängyltä loikkimiset ym. saa torpattua...

   Poista