torstai 14. heinäkuuta 2022

Mökkeilyä ja lomareissuja

 Loma alkoi lopultakin ja heti samantien suunnattiin mökille. Mökillä oli monenlaista ohjelmaa erilaisilla kokoonpanoilla: veneilyä, synttärijuhlaa, grillaamista, saunomista ja ihan vain oleilua. Kesäherkkuja oli myös nelijalkaisille (vihdoin viimein grillimakkaraakin!) ja bonuksena kissan nirsoamat ruoat. Koirat olivat innolla mukana kaikessa menossa, ja kun päivän mittaan ei juurikaan ehtinyt levätä, mäyräkoirat olivat illalla melko uupuneita. Aamulla ei ollut kenelläkään kiire ulos.


Mökkiloma keskeytettiin hetkeksi ja lähdettiin Saiman kanssa lomareissulle etelään, Sylvi ja Hilma jäivät lomailemaan Pystykorvien luokse. Etelässä oli luvassa Team Saiman kolmas DogEscape-pakopeli, tällä kertaa Loimaalla hienossa miljöössä: viime vuosisadan alun hevossairaalassa. Pelin tehtävänä oli löytää kadonnut hevosinfluenssalääkkeen resepti, ja siinä riittikin nuuskimista ja pähkäilyä. Peli oli selvästi haastavampi kuin aikaisemmat pakopelit sekä koiralle että ihmisille, eikä tunti ihan riittänyt ratkaisemiseen, mutta onneksi saimme pelata pelin loppuun asti, kun olimme jo niin lähellä ratkaisua. Todella hienosti toteutettu peli! Team Saima jää odottamaan seuraavaa peliä, onneksi sellainen kuulemma on jo suunnitteilla.

Etelän lomaan kuului myös tallireissuja, hevosen kävelyttämistä ja turistikoirana koiranäyttelyssä piipahtamaista, kun kaverit kävivät näyttäytymässä kehässä. Ei ihme, että Saimaa välillä vähän väsytti ja piti ladata akkuja.

Samaan aikaan toisaalla Pystykorvat ja Sylvi ja Hilma viihdyttivät kyläileviä sukulaislapsia. Vauhtia ja toimintaa riitti, mutta myös rapsuttavia käsiä kerrankin tarpeeksi. Ja näiden seikkailujen jälkeen olikin taas mukavaa palata mökille maaseudun rauhaan...4 kommenttia:

 1. Mukavan toimeliaalta ja toisaalta rauhalliselta oleilulta kuulostaa teidän kesälomanne. Mukavaa kesän jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toimintaa ja lomailua on ollut suuri sopivassa suhteessa.

   Poista
 2. Oikein mukavaa lomaa ja mökkielämää koko teidän laumalle!

  Hippu, Myttö ja emäntä

  VastaaPoista