lauantai 23. heinäkuuta 2022

Vihdoin saaressa!

 

Kun juhannuksena ei päästy saarivierailulle, vietettiin nyt saarilomaa sitäkin perusteellisemmin koiranhoitopestin merkeissä. Saavuimme saareen torstaina, perjantaina isäntäväki poistui kulttuurituristeiksi Savonlinnaan,  ja saareen jäi kuusi kuonoa ja yksi nenä. Voisi melkein sanoa, että koiranhoitopesti on saariolosuhteissa todella vaivatonta. Ei tarvitse lenkeilyttää koiria, ei vahtia, ettei kukaan karkaa mihinkään: koirat kulkevat, missä haluavat ja viihdyttävät itse itseään. 


Ainoa haastavampi velvollisuus koiranhoidossa oli sydänvikaisen cavalier Tuitun lääkitseminen päivittäin useammalla lääkkeellä, mutta siitäkin selvittiin kunnialla. Kun koiranhoito oli minimissään, oli aikaa lukea, ja onneksi kirjoja oli mukana riittävästi: "pakollista" Savonia-kirjallisuutta, dekkareita ja kesähömppää. 

Isäntäväki palasi maanantaina ja heidän seurassaan jatkettiin lomailua vielä pari päivää. Keskiviikona siirryttiin taas mantereelle ja omalle mökille viimeisiksi lomapäiviksi. Maanantaina loma on ohi ja suuntana Dublin, missä on tarkoitus esitellä kirjastomme Lukukirjo-hanketta kirjastoalan kansainvälisessä konferenssissa. Harmi kyllä hankkeen primus motor Sylvi ei voi lähteä mukaan, mutta on taatusti hengessä mukana. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti