perjantai 26. lokakuuta 2018

Tieteellisessä seurassa

Sylvi sai kesällä kutsun tulla esiintymään Suomen tieteellisen kirjastoseuran seminaariin,  puheenvuoron otsikkona Iloa ja keveyttä some-viestintään - case Kirjastokaista ja lukukoira Sylvi. Eihän tuollaisesta kutsusta sopinut kieltäytyä, joten keskiviikkoiltana lähdettiin puksuttamaan junalla kohti etelää.


Ilta vietettiin susikoiran ja cavalierin seurassa, ja aamulla matka jatkui Helsinkiin. Sylvi pääsi huristelemaan metrolla ensimmäistä kertaa elämässään, eikä se ollut aiemmin Helsingin keskustassakaan kulkenut. Sujuvasti kuitenkin selvittiin Tieteiden talolle, missä seminaari pidettiin.

Lukukoiran roolissa Sylvi on niin tottunut esiintymiseen ja ihmisjoukkoihin, että seminaariesiintyminenkin sujui rennosti. Rapsuttelijoita riitti ennen ja jälkeen oman puheenvuoron, ja kuvia räpsittiin aika tavalla. Ja erityisen mukavaa oli se, että Kirjastokaistan tuottaja Riitta ja Sylvi tapasivat vihdoin viimein - Riitta kun on tehnyt töitä virtuaali-Sylvin kanssa jo useamman vuoden. Taisivat molemmat osapuolet ilahtua tapaamisesta!

Aktiivisena lukukoirana Sylvi on siis aktiivinen myös somessa: tuttu kuono löytyy paitsi tästä blogista myös Facebookista, Twitteristä ja Instagramista. Saa seurata!


4 kommenttia: