perjantai 28. joulukuuta 2018

Lomapuuhia



Laumamme on viettänyt joululomaa perinteiseen tapaan eteläisessä Suomessa talonvahtina ja cavalier Tuitun seuralaisena. Joulua ei sen kummemmin juhlittu, mutta jokaisella on ollut lomaviikossa oma kohokohtansa: Hilman mielestä parasta on ollut se, kun kasvattaja kävi kylässä (vaikka pistettiin rokotteita niskaan ja partaakin siistittiin), Sylvin mielestä se, kun on saanut juosta metsässä Tuitun kanssa ja haistella yhdessä jäniksen jälkiä, Tyynen mielestä se, kun ei ole pakotettu remmilenkeille vaan on saanut ihan vain tassutella pihalla ja Tuitun mielestä se, kun paras kaveri Sylvi tuli pitkästä aikaa käymään eikä lähtenyt ihan heti pois. Eikä ketään ole harmittanut se, että kaikenlaisia herkkuja on ollut tarjolla normaalia enemmän.


Joululomaperinteisiimme kuuluu metsäretki Sipoonkorpeen pystykorvien seurassa, niin myös tänä vuonna. Retkipäiväksi sattui lomaviikon paras ulkoilukeli: aurinkoa ja pikkupakkasta, mutta siitä huolimatta poluilla sai kulkea kaikessa rauhassa ja lähes ilman vastaantulijoita. Lunta oli sopivasti eikä mäyräkoirienkaan tarvinnut tarpoa umpihangessa. Pari-kolme tuntia vierähti metsässä nopeasti, kaikilla oli mukavaa - ja kun otettiin yhteispotretti, Hilmaakin hymyilytti....







6 kommenttia:

  1. Voi tota Hilman ilmettä, ihan parhautta. Teil oli kaikilla hauskaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrankin Hilma malttoi olla näyttämättä kieltä! Todistettavasti osaa siis myös hymyillä.

      Poista
  2. Tuo yhteiskuva on mahtava! Ja Hilman ilme kruunaa sen. :) Kiva, että teillä on ollut mukava loma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhteispotretit ovat haastavia, mutta joskus tulee napakymppi :).

      Poista
  3. Párek ja Palvelijatar29. joulukuuta 2018 klo 4.04

    Hienot yhteiskuvat! Lomanne on tosiaankin ollut kaikkien mieleen. Toivotaan, että tulevasta tuoreesta vuodesta tulee kaikille oikein onnekas ja hauska.

    VastaaPoista