torstai 22. lokakuuta 2020

Syyslomailua

Tällä viikolla vietämme syyslomaa ja  suuntasimme mökille useammaksi päiväksi. Keli oli aitoa lokakuuta, vettä tuli kaikissa olomuodoissa: sadetta, räntää ja jopa lunta sen verran, että maa oli osittain valkeana. Viihdyttiin sisätiloissa kirjan ja palapelin äärellä. 


Lauantaina kuitenkin pistäydyttiin lähikansallispuistossamme Tiilikassa. Ehdittiin kulkea reitin puoliväliin, kun alkoi sataa, onneksi oli sadevaatteet mukana. Mutta sateesta huolimatta Tiilikka oli taas kerran käynnin arvoinen. Muita kulkijoita oli hyvin maltillisesti, vasta ihan loppumetreillä tuli vastaantulijoita. Taitaa kansallispuistojen paras sesonki olla jo takanapäin. Meidänkin kansallispuistoretket lienevät tältä vuodelta ohi, talviaikaan retkeillään vain lähimetsissä.

Mutta mökkeilyä on tarkoitus jatkaa talvellakin. Pimenevien iltojen iloksi hankittiin kuistille mäyräkoiralyhty. Yleensä ei mäyräkoiratavaroita hamstrata, mutta tätä ei voinut ohittaa. Syksyisessä metsässä iloisesti juokseva mäyräkoira sopii mökkimaisemaamme kuin kirsu kuonoon. 
 

2 kommenttia:

  1. Hieno lyhty. Teillä on kivaa, kun mökkeilette ympäri vuoden. Vietättekö joulun mökillä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä ei ole joulusuunnitelmia ole. Tänä vuonna ei ainakaan matkata etelään koiravahdeiksi, joten mökkijoulukin voisi olla mahdollinen. Katsotaan...

      Poista