tiistai 6. lokakuuta 2020

Mökkiviikonloppu

Viikonloppua vietettiin mökillä mitä hienoimmassa kelissä. Aurinko paistoi ja ilma tuntui vielä lähes kesäisen lämpimältä. Koirat nauttivat olostaan ulkona ja sisällä, naapurissa käytiin kääntymässä, mutta muuten kuljeskeltiin vain omalla pihalla. Laiskuus iski, eikä edes metsälenkillä käyty.

Edellinen mökkiporukka oli tehnyt mökin syyshuollon suurimmalta osin, joten nyt keskityttiin lepoon ja lukemiseen. Ja syysauringosta nauttimiseen, kun sitä vielä oli tarjolla. Talvea kohti mökkiviikonloput vähenevät, mutta ei mökkiä ihan kokonaan talviteloille laiteta. Ja jospa talvi ei meitä ihan heti yllättäisi vaan saataisiin nauttia kuulaista syyspäivistä vielä jonkin aikaa. 


8 kommenttia:

 1. Sylvi, ootsie käyny ilusalongissa eli trimmillä, ku oot niin söpösenä siellä? Upeissa maisemissa ootte talsinu ja nyt on varmaan mukava rentoutua mökillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, parturissa on käyty. Alkoi jo karva kihartua permanenttimalliin etenkin kostealla kelillä, mutta nyt on siisti olemus eikä rapakaan kulkeudu ulkoa sisälle samaan malliin.

   Poista
 2. Mökkireissut on varmasti kivoja. Palvelijatar aika ajoin manailee, kun meni vuosia sitten myymään mökkinsä. Mutta sitten muistaa, että eipä tullut uusittua ajokorttiakaan enää ja autokin myytiin. Ei meikäläinen siis ole mökeillä käynyt ikinä. Mutta eipä sitä osaa kaivata mistä ei mitään tiedä ;)
  Teillä on aina kivat kuvat täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek taidatkin olla sellainen sivistynyt citykoira. Vähän samaan tyyliin kuin Outi Pakkasen dekkareiden mäyräkoirat: Helsingin korttelit hyvin hallussa.

   Poista
 3. Onpa mukavaa, että pääsette talvisinkin mökkeilemään. Meidän mökki on valitettavasti vain kesäkäytössä, ei ole oikein rakennettu kylmiä kelejä varten. Ja sinne ei lumiseen aikaan pääse perillekään, kun tie on tukossa.

  Nauttikaa möksäreissuista ja mukavaa syksyn jatkoa!

  Hipun ja Mytön emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvimökkeily on ihan omanlaistaan ja vähän kelistä riippuen mäyräkoirat saattavat arvostaa enemmän lämpimiä sisätiloja kuin ulkona olemista. Mutta jospa lämmintä syksyäkin riittäisi vielä useamman mökkireissun ajan.

   Poista
 4. Kyä sitä välillä pitää osata ottaa lunkisti ja vaan nauttia olosta, Tytöt. Joo.

  VastaaPoista