sunnuntai 20. joulukuuta 2020

Joulua kohti


Joulua kohti mennään kovaa kyytiä. Vuoden viimeinen lukuvastaanotto jouduttiin perumaan, kun Kuopiossa otettiin ennakoivasti käyttöön kiihtymisvaiheen suositukset, vaikka perusvaiheessa onneksi ollaan edelleen. Mutta katsotaan tilanne joulun jälkeen, toivottavasti tammikuussa voidaan taas lukea yhdessä. 

Kun lukukoirahommia on ollut tänä syksynä normaalia vähemmän, päätettiin tehdä someen Sylvin joulukalenteri eli postata joka päivä jotain. Mukavasti postauksia on seurattu, ja paras palaute saatiin Sylvin kasvattajalta Tanskasta, kun hän jakoi yllä olevan tonttukuvan omassa Facebookissaan:

Sødeste Sylvi (Hodja Saybia the Sweetest) i Finland, dejlig af følge dig hver dag i december ❤️

Tänä vuonna laumamme ei matkusta Etelä-Suomeen vaan vietämme joulun aikaa ihan kotosalla. Joulu on perinteisesti menty hyvin matalalla profiililla, mutta nyt meillä on aihetta juhlaan, kun joulun pentu Saima täyttää vuoden. Katsotaan, millaiset juhlat lauman kuopus saa ja miten ylipäänsä kaupunkijoulu sujuu pitkästä, pitkästä aikaa.

Rauhallista ja mukavaa joulun aikaa kaikille. Viettäkää omanlaistanne joulua!

2 kommenttia:

  1. Oekeen ihanata joolun aekoo teellehhii ja Saemalle hyvvee syntymäpäevee! <3 Mitenkä niin se jo vuuen täättää...vastahan se tulj teelle ja olj semmonen pikkukukkaro...!! :)

    VastaaPoista
  2. Mukavaa on ollut seurata Instagramissa Sylvin joulukalenteria! :)
    Iloista kaupunkijoulua teille! :)

    VastaaPoista