maanantai 28. joulukuuta 2020

Miten meni tämä vuosi?

                                

Instagramin Best nine -kuvakooste kertoo hyvin tämän lauman tärkeimmät hetket. Vuosi aloitettiin komeasti Sylvin Vuoden kuopiolainen -tittelillä. Helmikuussa maailman sydämellisin pieni mäyräkoira Tyyne siirtyi ikuisille karhumaille ja jätti jälkeensä suuren tyhjyyden. Maaliskuussa tuli Suomeen koronapandemia, laumaan uusi pentu Saima ja aloitettiin etätyöt. Kesällä ja syksyllä retkeiltiin, mökkeiltiin ja saunottiin...

Lukukoirakeikat olivat tauolla kevään ja kesän, mutta syksyllä onneksi päästiin jatkamaan. Joulukuussa pidettiin tiukennettujen koronarajoitusten vuoksi taukoa, mutta toivottavasti tammikuussa on taas mahdollista jatkaa. Mutta vaikka lukuvastaanottoja on ollut vähän, on jokainen lukuhetki ollut merkityksellinen. 

Vuodenvaihdetta vietetään mökkimaisemissa, siellä ei raketit ihan lähinaapurissa räisky. Toivottavasti kaikkialla raketteja ammutaan vain sallittuna aikana, niin ettei kenenkään tarvitse säikkyä liian pitkään.

Tämä vuosi iloineen, suruineen ja koronoineen ei taatusti unohdu. Laumamme toivottaa parempaa ja normaalimpaa alkavaa vuotta 2021 kaikille kaksi- ja nelijalkaisille! 


2 kommenttia: