perjantai 25. maaliskuuta 2022

Kyläilyä etelässä

Lauantaiaamuna lähdettiin talvilomareissulle Etelä-Suomeen. Lomasää osui ihan nappiin: aurinko paistoi ja ulkoilukelit olivat mitä parhaimmat. Porukalla käytiin tallilla ihmettelemässä hevosia, viihdyttiin pihalla ja tehtiin pitkiä lenkkejä. Sisällä nuorisojaosto pyöri omassa porukassaan, mutta välillä kaikki kaksi- ja nelijalkaiset kasaantuivat sohvalle. Ja kuten aina, lomapäivät sujahtivat nopeasti.
Toipilaskin kulki reissussa mukana mallikkaasti ja arvosti etenkin sitä, että sai taas kulkea vapaasti isolla pihalla. Osa rajoituksista oli vielä voimassa: laumalenkeille ei Sylviä huolittu, portaisiin laitettiin portti (viimeisenä päivänä Sylvi tosin jotenkin sai tungettua itsensä portista läpi ja ehti portaiden puoliväliin ennen kuin asia huomattiin) ja kaikenlaista hyppimistä yritettiin estellä, vaikka Sylvi itse oli jo kovasti toista mieltä. Mutta pääasia, että pääsi reissuun mukaan. 

Pari päivää oleiltiin kaupungissa ja viikonlopuksi suunnataan mökille. Lomalla ehtii.3 kommenttia:

 1. Olette kaikki niin samaa väriä, ettei meinaa erottaa Sylviä ja Saimaa joukosta. :D
  Ihanaa, että Sylvikin on menossa mukana. :)

  VastaaPoista
 2. Hieno reessu ja kommee porukka siinä kuvassa! :) Ja onnee Sylvi hienosta essiintymisestä uutisissa! Kyllä olit kunnijaks kaekille lukukoerille ja savolaesille koerille! <3 <3

  VastaaPoista
 3. Hienoa kuulla, että Sylville kuuluu jo parempaa. Ja kiva kuulla sekin, että teillä oli tänne etelään onnistunut lomareissu. Me odotetaan jo pääsyä mökille Etelä-Savon suuntaan.

  Hipun ja Mytön emäntä

  VastaaPoista