tiistai 7. huhtikuuta 2015

Mäyrikset pääsiäisjäillä

Pääsiäisloma meni mukavasti mökkeillen. Laumassamme arvostetaan sitä, että pihalla saa kulkea vapaana eikä remmejä nähdä päiväkausiin... Jäällekin vielä uskaltauduttiin, tosin aivan rannan tuntumassa pysytellen. Meitä hurjapäisemmät paikalliset vetelivät moottorikelkalla pitkin poikin järvenselkää.

Nyt alkoi taas arki, lukukoirallakin luvassa tällä viikolla kaksi työkeikkaa. Mutta hetkeksi vielä piipahdetaan lomatunnelmiin. Vauhtia riitti ja aurinko paistoi: 
 


10 kommenttia:

 1. Ompa ollunna vaahikasta männöö :) Onneks että oo sullaan mulskahtanna. Meleko lähellä on tuo vesj. Kyllä seon vuan mukava ku suap irti juosta pintellä:)
  Työnilloo sulle sinne tärkeeseen työhön!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei huolta, Iivari - kuvat vähän huijaa, eikä oikeasti ollut vaaraa pudota veteen.
   Kun on saanut mökkeillä villinä ja vapaana, jaksaa taas keskittyä työntekoonkin. Kaikki lukuajat on jo varattu, hieno homma :)

   Poista
 2. Párekin Palvelijatar7. huhtikuuta 2015 klo 17.55

  Onnelliset koirat!

  VastaaPoista
 3. Nyt olisikin mukava liikkua jäällä, kun lunta on sillai sopivasti, ettei siihen uppoa, mutta ei ole liukastakaan. Vaan ei mennä, ei. Heikkoa puikkojäätä on äipän mielestä, kun ei yölläkään enää pauku.
  Mukavia jälkiä olette jäälle jättäneet, kyllä ketut ihmettelevät, mikä tässä on temmeltänyt ja mihin se meni.
  Hauskoja lukukeikkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jälkiä varmaan ihmetelty puolin ja toisin. Mutta ilo taisi loppua lyhyeen, seuraavalla mökkireissulla ei jäälle enää päästä...sitten on tyytyminen maalla jäljestämiseen :)

   Poista
 4. Mökkiloma = paras loma!

  Mukavia lukukeikkoja toivottelee Typy ja emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mökkeily on ihan parasta! Päihittää jopa lukukeikat - ai niin mutta ne ovatkin työtä ;)

   Poista