sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Sunnuntairetkellä

Hektisen viikon päätteeksi lähdimme pystykorvien kanssa retkelle Niittylahteen. Ollaan käyty siellä aikaisemminkin eli tiedettiin, että se on sopiva kohde sunnuntai-iltapäiväksi - kahvit termospulloon, eväät reppuun ja menoksi.

Niittylahden ulkoilureitti on noin kymmenen kilometrin mittainen ja maasto on sopivan vaihtelevaa: välillä suon laitaa, välillä jyrkännettä, välillä järvinäköalaa. Harmillista kyllä osa reitistä oli myllätty sitten viime visiitin, ilmeisesti moottorikelkkauraa varten. Onneksi kuitenkin suurin osa poluista oli vielä entisessä kunnossa.

Metsässä sai kuljeskella ihan rauhassa, vain pari muuta kulkijaa vastaan. Koirat pinkoivat poluilla innoissaan ja lauman vanhinkin pysyi vauhdissa mukana. Kahvitaukoineen ja näkötorniin kapuamisineen reitin kiertämiseen meni noin kolme tuntia. Sää suosi ja sade alkoi vasta kotimatkalla, ihan niin kuin Foreca oli lupaillutkin. Ja ne itikatkin kai vaan kuuluvat Suomen suveen?

Kunnon metsälenkki tainnuttaa niin mäyräkoirat kuin omistajankin. Sateen ropistessa ikkunaan koirat kaivautuivat sohvalle fleecepeiton alle nukkumaan, eikä dekkarin lukijakaan pysynyt pitkään hereillä... 

Lopuksi vielä mukava uutinen tältä viikolta: blogimme pyydettiin mukaan uuteen Lemmikkiblogit-portaaliin. Hieno juttu, näin lukukoiratoimintakin saa taas lisää näkyvyyttä. Käykäähän tutustumassa täällä: lemmikkiblogit.fi!


 

  


 

 
8 kommenttia:

 1. Onpa ollut teillä mukavan näköinen retkimaasto. Kai teille oli omat eväät, ettei tarvinnut kahville ruveta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavat oli maastot (paitsi se mönkijän pilaama osuus), taukokattauksessa olisi kyllä ollut parantamisen varaa, noin niin kuin koiran näkökulmasta...

   Poista
 2. Hienot lenkkimaastot mäykyillä ja kavereilla!

  VastaaPoista
 3. Näyttää erinomaselta lenkuramaastolta, ja sä, Sylvi, kaunistat polun ku polun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, maisemat olivat kyllä kauniit ihan itsestäänkin :)

   Poista
 4. Mielenkiintoinen blogi sinulla, en ole aikaisemmin kuulutkaan tästä toiminnasta. Pitääkin perehtyä aiheeseen ajan kanssa.

  Ja Sylvi ja kaerit ovat tosi söpökin vielä :)

  Terkut: Trio MiuMaun ja Nissonin jengiltä, Lemmikkiblogeista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos visiitistä, Lemmikkiblogi-kollegat! Täytyy perehtyä teidän kaikkien blogeihin, mielenkiintoisilta vaikuttavat :)

   Poista