sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Haaste: blogimme tarina

Lokakuun lopussa blogimme täyttää vuoden, ja sopivasti saimmekin Trio MiuMaulta haasteen. Tässä siis blogimme lyhyt historia:

Kun Sylvi alkoi harjoitella lukukoiran hommia marraskuussa 2013, perustettiin lukukoira Sylvin Facebook-sivut, joilla mainostettiin lukukoiratoimintaa ja kerrottiin kuulumisia. Siinä vaiheessa blogin kirjoittaminen ei edes tullut mieleen.

Seuraavana syksynä useampikin ehdotti, että Sylville voisi perustaa myös blogin, ja niinpä päätettiin  kokeilla. Lokakuussa 2014 aloitettiin tästä... Blogissa on kerrottu enimmäkseen lukukoiran kuulumisia, mutta välillä myös lauman muut jäsenet ovat päässeet mukaan. Eikä kirjojakaan ole unohdettu. Pääasiana on kuitenkin ollut kertoa, mitä kaikkea lukukoiratoiminta on.

Kuva: Suvi Pitkänen
Kuvapostausten takana on usein ollut lukukoiran hovikuvaaja Suvi Pitkänen. Suvi on aina innokas kaikenlaisiin kuvauskeikkoihin, olipa sitten kyseessä metsälenkki tai viralliset PR-kuvat. Kiitos Suvi; ilman noita hienoja kuvia blogi olisi huomattavasti tylsempi.

Lukukoira on ehtinyt vuoden aikana olla monessa mukana, ja blogi on  hyvä tapa kirjata muistiin, mitä kaikkea on tehty. Nyt hiukan harmittaakin, ettei blogattu lukukoiran kuulumisia alusta asti...
On myös ollut mukava huomata, että lukijoitakin on, ja kommentit tietysti ilahduttavat erityisen paljon - kiitokset teille kaikille.  Blogin myötä on tullut ihan uusia tuttavuuksia,  lukukoirakollegojakin on löytynyt.

Tästä jatkamme kohti uutta blogivuotta. Toivottavasti pysytte edelleen kuulolla!


Haastamme myös Iivarin, Hertta Mäyräsen, Typyn sekä Párekin palvelijattarineen kertomaan blogeistaan. Ohjeet tässä:

1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja haasteen voi toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen).
2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.
3. Haasta mukaan neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen.
4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.
5. Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteytee  tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä. #Blogisitarina-haasteen käynnisti: kototeko-blogi


4 kommenttia:

 1. No mutta...kiitos huasteesta! :) Mukava olj lukkee teejjän tarina. Pittäähhii ruveta miettimmään mittee sitä ite keksis... :)

  VastaaPoista
 2. Párek ja Palvelijatar19. lokakuuta 2015 klo 23.32

  Kiitos haasteesta! Vastattu on ;)

  VastaaPoista
 3. Kiva kun vastasitte, oli tosi mielenkiintoista lukea teidän tarina :)

  VastaaPoista
 4. Ilman muuta pysytään taipaleella mukana! Kiitos haasteesta, siihen on nyt vastattu. Terkkula kollegaltasi Typyltä sekä tietysti myös Hipulta!

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista