maanantai 29. helmikuuta 2016

Mökkeilyä ja lumipartoja

Pitkästä aikaa ehdittiin viikonlopuksi mökille, edellinen reissu taisi olla marraskuussa. Sää suosi mökkeilijöitä: lauantaina oli todella hieno, aurinkoinen keli. Kyllä kelpasi tarpoa jäällä, kun aurinko jo hiukan lämmitti selkää! Tyyne tosin oli sitä mieltä, että lunta oli liikaa, mutta urheasti sekin selvisi lenkistä, kun pääsi välillä kulkemaan moottorikelkkauralle.


Muitakin nelijalkaisia kulkijoita oli reitillä ollut, Sylvi bongasi myös kauriin jäljet. Lauma kuljeskelee mökkimme läheisyydessä, ja silloin tällöin niistä näkee muutakin kuin sorkanjäljet. Ovat kyllä kauniita otuksia.

Sylviä ja Hilmaa ei lumi haitannut, ehkä hiukan hidasti menoa. Kun välillä poikettiin kelkkauralta hangen puolelle, oli mäyräkoirilla lenkin lopussa oikein komeat lumiparrat. Sitten vain saunaan sulattelemaan!


8 kommenttia:

 1. Párekin Palvelijatar29. helmikuuta 2016 klo 16.50

  Oi mikä onnellisten mäyräkoirien kaunis joukko!

  VastaaPoista
 2. Hihi.. näytätte ihan tonttu-ukoilta valkoisine partoinenne! Mukavaa on kuitenkin varmasti ollut auringossa kävellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä oli sellainen olo, että tonttu-ukot ovat liikkeellä ja tarkkailevat, kukaon kiltti ja kuka ei :)

   Poista
 3. Kommeet parrat ootta suanna :D Jiällä vappaana piästelemässä niimpaljo ku kintuista lähtöö...siinon kyllä yhellaenen määräkoeriin taevas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet Iivari: mökkielämä on kyllä melko täydellistä ja vapaana juokseminen kruunaa mökkeilyn!

   Poista
 4. Teillä kaikilla oli varmasti hauska mökkireissu. Mekin odotellaan jo kovasti kevättä, että päästään taas Puulan rannalle. Mukavaa viikon jatkoa teille toivottelee Typy-kollega, Hippu ja emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevättä odotellaan täälläkin - ja mökkikesää. Mukavaa viikonloppua teille!

   Poista