perjantai 9. kesäkuuta 2017

Kirjastopäivillä edustamassa

Keskiviikkoiltana pakattiin reppu ja torstaiaamuna lähdettiin Sylvin kanssa kohti Jyväskylää ja valtakunnallisia Kirjastopäiviä. Kennelliitolla oli messuilla lukukoiraosasto, jolla Sylvin lisäksi kävivät päivystämässä myös Tessa, Bea ja Minni sekä tietenkin Kennelliiton lukukoiravastaava Sanna.


Osastolla riitti hulinaa. Sylvi oli aikamoinen julkkis ja taatusti päivien rapsutelluin ja valokuvatuin vieras. "Saako sitä silittää?" "Saako ottaa kuvan?" "Saako ottaa selfien?" olivat yleisimmät kysymykset, mutta kyseltiin toki myös lukukoiratoiminnasta ja koirien koulutuksesta. Ja kun  myös Mikkelin kaupunginkirjaston tehotiimi oli kertomassa omasta lukukoirahankkeestaan, niin kyllä saatiin näkyvyyttä lukukoiratoiminnalle. Hyvä niin!

Virallisen osuuden vastapainoksi Sylvi pääsi myös piipahtamaan Jyväskylän yöelämässä - eikä sielläkään saanut olla paparazzeilta rauhassa. Todistusaineistoa löytyy...

Hotellissa nukutti hyvin ja seuraavana aamuna jatkettiin. Sylvi jaksoi yllättävän hyvin kahden päivän edustusputken, uupumus iski vasta sitten, kun päästiin kotiin. Ilta meni viltin alla kuorsatessa, mutta aamulla innokas mäyräkoira olisi taas ollut valmiina lähtöön. Mikä pettymys, kun ei päässytkään töihin! Onneksi viikonloppuna on luvassa retkeilyä; kesälomalainen taitaa tylsistyä aika nopeasti, jos ei erilaisia aktiviteetteja ole tarjolla... 

10 kommenttia:

 1. Vau! Olet päässyt oikein edustusmatkalle. Oliko hotellihuoneessa tyynylläsi koirankeksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut koirankeksejä, mutta herkkupussi saatiin kyllä :). Siitä riitti tuliaisia myös muulle laumalle.

   Poista
 2. Olet sinä oikea ja aito julkimo, ihana Sylvi. Teet kunniaa karkeakarvaisten mäyräkoirien upealle rodulle. Bravo!!

  VastaaPoista
 3. Miljoona muiskua sulle, Sylvi Sylttynen! Oot kunniaks kaikille koirille, mut eniten tiätysti mäyrinkäisille. Ihanaa kesää sulle ja siskoilles!

  VastaaPoista
 4. Kyllähän sinä, kaunis Sylvi olet lukukoirahommien paras ja kaunein edustaja ja aatteen levittäjä. Siitä ei tarvitse edes äänestää. Hyvää kesää, ja toivottavasti joku lukee sinulle kesälläkin!

  VastaaPoista
 5. Hyvä Sylvi! Edustit upeasti lukukoirien hienoa joukkoa. Terveisiä kollegaltasi ja sen siskolta.

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä lukukoiria kelpaa edustaa, ollaan kaikki niin hienoja tyyppejä :).

   Poista