tiistai 13. helmikuuta 2018

Sylvi somettaa

Sylvin Facebook-sivuilla tuli juuri 2500 tykkääjää täyteen, joten tehdäänpä pieni somekatsaus tänne blogin puolelle.

(Kuva: Suvi Pitkänen)
Lukukoira Sylvin Facebook-sivut perustettiin samoihin aikoihin, kun alettiin harjoitella lukukoirahommia, eli marraskuussa vuonna 2013. Aluksi tietysti markkinoitiin lukukoiratoimintaa ja sen jälkeen on postattu sekä lukukoirakuulumisia että jotain kaikista tapahtumista, joissa Sylvi on lukukoirana ollut. Ja monessa on tosiaan ehditty olla! Postaukset on tehty alusta asti myös englanniksi, jotta Sylvin tanskalainen kasvattaja Susanne voi myös seurata kasvattinsa elämää. Ja pikkuhiljaa on seuraajia tullut ympäri maailmaa.

Twitteriin liityttiin vuotta myöhemmin, syksyllä 2014. Twitterissä on paitsi kerrottu kuulumisia myös vinkattu kaikenlaista lukemiseen ja kirjoihin liittyvää. Ja toki välillä myös jotain koiramaistakin.

Tämä blogi aloitettiin marraskuussa 2014. Täälläkin on ajatuksena ollut kertoa lukukoirailusta - ja vähän muitakin kuulumisia. Ja täytyy sanoa, että moni asia olisi jo ehtinyt unohtua, jos sitä ei olisi kirjattu tänne. Blogin kautta on myös tutustuttu moniin koirapersooniin - ja kun kerran on alkanut kuulumisia seurata, ei malta jättää kesken.

Viimeisin someulottuvuus on Instagram, jonne mentiin joulukuussa 2015, eli siellä on oltu vasta pari vuotta. Joskus kuvat vain kertovat enemmän kuin tuhat sanaa...


6 kommenttia:

 1. Totta tosiaa, Sylvi, sä olet todellinen somekoira!

  VastaaPoista
 2. Sylvi, olet ottanut koko somen hienosti haltuusi. Erittäin hauskaa ystävänpäivän iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystävänpäivä oli ja meni, mutta mukavaa loppuviikkoa taasen.

   Poista
 3. Nykyaikainen koira käyttää useampia kanavia yhteydenpitoon! Vaikka mieluisin on kyllä edelleen se perinteinen pissamerkki hangessa. ;)

  VastaaPoista