tiistai 2. heinäkuuta 2019

Kyläiltiin saaressa

Viikonloppuna käytiin vihdoin viimein hakemassa Tyyne kotiin, lomailu kasvattajan luona venyi peräti kolmeksi viikoksi. No ei Tyyne sitä pahakseen pannut, maalla on aina mukavaa, kun ei tarvitse kulkea hihnassa, ja nyt pääsi vielä puoleksitoista viikoksi mökkisaareenkin.  Tyynen hakumatka yhdistyi siis näppärästi mökkivisiittiin, ja loputkin laumasta viihtyi saaressa kavereiden kanssa  useamman päivän.


Saarimökin kuistilla on aina joku tulossa tai menossa, vahtimassa tai muuten vain oleilemassa. Kuistilla ollaan tapahtumien keskipisteessä, ja sieltä on näköyhteys sekä grillipaikalle että keittiöön...

Hyvässä seurassa on aina mukavaa mökkeillä, toivottavasti tänä kesänä ehditään saareen vielä toisenkin kerran. Sitä toivovat myös Tuittu ja Sylvi.

8 kommenttia:

 1. Kuisti kuulostaa just parhaalta kytt... oleilu paikalta, Sylvi ja kumppanit.

  VastaaPoista
 2. Sylvi, sulla on kyllä ihan unelmalauma siellä kasassa! Pääsette vaikka mihin hienoihin paikkoihin ja varsin mainiot on lekottelupaikatkin. Nauti ja lepäile aina kun voit. Veikkaan, että syksyllä sulle alkaa taas tiiviit lukukoirailut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lepäilyä on jo ollut niin paljon, että voisi jo lukukoirahommat aloittaa :). Mutta kuulemma vasta syksyllä pääsee taas töihin.

   Poista
 3. Kuisti kuulostaa kyllä juuri sellaiselta paikalta, joka on luotu mäyräkoiraa varten. Ja miksei näköjään muitakin rotuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, juuri sopivalla korkeudella, niin mäyräkoirakin näkee suuntaan jos toiseenkin!

   Poista
 4. Voe tokkiisa mikä kommee kaverj´porukka! Vuan pikkusen on kokoerroo nuilla kamuilla kyllä :)
  Ehottomasti näätästää tuo kuisti parraalta paekalta olleella. Muonamestarin lähheesyys on tärkeetä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komea oli porukka, eikä kokoerokaan haittaa - paitsi että isolle annetaan enemmän evästä...

   Poista