tiistai 18. elokuuta 2015

Pistäydyttiin naapurissa

 Mökkinaapurissamme on aina meno päällä, siitä pitävät kaksi- ja nelijalkaiset juniorit huolen. Aurinkoisena päivänä Sylvillä ja kavereilla riitti lystiä maalla, vedessä ja ilmassa!
 

20 kommenttia:

 1. Vitsit, Sylvi, säähän oot ihan mahtava uimistelija. Kuvist näkee, et teil on ollu ihan kamalan kivaa! Tutunnäköne kirja pojan kädessä, onkse se ku mä luulen: avaruuskirja? Löytyy varmaa viälki mun ihmisisoveljeni kirjahyllystä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin bongattu, avaruuttahan siinä tutkitaan! Kyllä kelpasi riippumatossa loikoilla tuollaisen opuksen kanssa :)

   Poista
 2. Onpa teillä tosiaan ollu monipualinen kesä, Sylvi! Mahottoman viihtysiä kuva, joista välittyy kesäfiilis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun alkoivat oikeat kesäkelit, niin päästiin oikeisiin kesäpuuhiinkin. Mukavaa oli!

   Poista
 3. Hienot kuvat upeista hetkistä. Kyllä sulla Sylvi on ollut täyttä laatuaikaa. Ja veneillytkin olet jopa kissan kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naapurin kissa on varsinainen laivakissa. Osaa käyttäytyä veneessä niin hyvin, että mäyräkoirakin uskaltautuu samaan paattiin. Yhdessä sitten ihaillaan maisemia :)

   Poista
 4. Kyllä on mukava tunnelma näissä kuvissa!

  VastaaPoista
 5. Onpa hieno kuvasarja! Mäyris kuin saukko vedessä ja kaikki niin kaunista, puhdas vesi, vanha vene, lapsi kaverina ja kaiken komeutena vielä tosi komea katti. Kaikki onnellisen kesäpäivän tarpeet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olikin kyllä todella hieno päivä. Naapurikin totesi: "Tällaisia kesäpäiviä ei ole monta..."

   Poista
 6. Kylläpä näätät veekeeltä uijjessas :) Parasta kesäpäevee tuommonen ku on kaverija ja lämmintä. Ja tuommonen mukava riippukeenuhhii.
  Maestus mullehhii, paetsi tuo uiminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihan olla uimamaisteritasoa, mutta kun tarjolla on sopiva hiekkaranta ja hyvää seuraa, niin mikä ettei. Ja riippukeinu on ihan ykköspaikka lämpimänä kesäpäivänä!

   Poista
 7. Uiva mäyräkoira! Olet tässäkin suhteessa harvinainen tapaus, kun vielä näytät oikein nautiskelevan vesipetoilusta. Kivaa loppukesää sinulle joukkoinesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innokkaampiakin mäyrisuimareita tunnetaan, mutta kun on kuuma, niin toki pitää vilvoitella. Mukavaa ja aurinkoista loppukesää teillekin!

   Poista
 8. Sinulla näyttää olleen kyllä eri kiva kesäpäivä mukavien kavereiden kanssa! Ihanan aurinkoisia kuvia. Ja hienosti kyllä uit. Uiminen onkin hellesäällä mukavan virkistävää.

  Leppoisaa viikonloppua sinulle toivottelee Typy, Hippu ja emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänäänkin toivottavasti pääsee uimaan :) Mukavaa viikonloppua teillekin!

   Poista
 9. Hei Sylvi! Huhhhuh, miten uskallat kastaa mahasi? Minä kahlaan vedessä vain sen verran, että lyhyet tappijalkani kastuvat. Sitten äkkiä rantaan ;)

  Meidän blogissa on sulle muuten haaste!

  <3: Doris ja palvelusväki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Doris, näillä keleillä syvällisempikin kastautuminen kannattaa, viilentää kummasti :)
   Kiitos haasteesta, pitääpä alkaa miettiä vastauksia!

   Poista
 10. Minäkin olen kirjoittanut joskus, että mäykky on kuin saukko. Voi, kun on hiaaano kuvasarja ja Sylvi on niin hauskan näköinen vedessä. Meneekö Sylvi ihan vapaaehtoisesti veteen. Mäykyissä on vissiin noita "saukkoja" ja sitten ihan vaan kuivan maan koiria. Ossi ei uisi. Se pitäisi heittää veteen. Ihan kerran elämässään on hypännyt järveen "pelastamaan" minua ja tytärtä:) Terkut Ossilasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uimaan mennään muutaman kerran kesässä, sitten kun on tarpeeksi kuuma. Mukava seura houkuttelee mukaansa myös järveen.
   Meidänkin laumasta löytyy yksi kuivan maan koira (kerran lähtenyt uimalla kanootin perään) ja yksi ranta-aalloilla kelluja. Mäyriksistä on moneen lähtöön!

   Poista